29

Komentari (29)

Da li ove starlete -fukse vole Damira Dzumhura ili njegov novac, dok ima para bit ce "zavodnik" cem nestanu pare, onda niko za njega nece znati.
bhodzic
Pa sve su iste majke mi. Nema ništa posebno na svakoj od ovih PVC-uša. Mislim ovo možeš samo jednom-dvaputa odraditi i to je to. Nema hemije, nema ljubavi, nemaš šta sa njom pričati. Možda sam ja ušao u te neke godine ali meni je nježnost ženstvena, a ne ovo.
Turgut2
Sve nekakve ne zna se jelnmusko il zensko
DamirS
Ostao je dosljedan svom kriteriju pri odabiru djevojke: što manje morala a što više plastike.
Chico
Nije manekenka, nego starleta.
makelele
Nije on zavodnik, vec lovac na karakondzule, drekavce i aždaje... pravi zavodnik je Roger Federer, znaci kad nadjes jednu zenu koja ce ti pomoci na putu da postanes uspjesan covjek. Dzumhur nalazi samo zene od kojih moze dobiti vise vrsta bolesnih bolesti od jednom.
Bosanac87
Sad ce on dat Gas treba to finansirat
user1585249870
Ja kad sam napisao da od njega nema nista, dosta ih je stalo u njegovu odbranu. Eto vam ga... Jakog zavodnika (vodite ga kuci) i jos jaceg tenisera
ryan.giggs
Voli Damir plastiku. Trpaj ga Damire među sise i slikaj da vidimo.
bavarac88
Svaka mu moze jest s glave s kojom god je bio.Ebe se njemu za tenis,trudio se samo da se primakne ovakvim sponzorusama,sad je uspio i tenis mu vise nije u prvom planu...I kaze ulagat u ovakve sportiste,ma popisat ih ne ulagat
miki30
E jes njih teško i zavesti! Imaš par stotina hiljada na kontu i tvoje su. To su samo drolje, kakav on zavodnik i racku, de nek zavede neku prikladnu djevojku!!
user1583752673
**** se njemu za tenis vise
Zaštita Identiteta
Je li od osnovne imao jednu koja ne zarađuje na skidanju odjeće sa sebe?
Sarajevoboy
@Boss imao goru nego sto je ova, a bio je sa Aldom iz sarajeva i bio je u Walteru da onom bankarkom iz Mostara , al one nemaju medijski prostor jer nisu silikonske ljepotice ?
Sanica79285
Imal na njoj ista prirodno..sama plastika...ceri niedi blizu sporeta istopices se..
zevs
kad rašaluješ šminku s nje, bila bi neki grob
Slobodas
Pojeo ga Beograd i splavarke
Penderinos
Cuj zavodnik, pa lik voda samo plastične barbike, nema tu ljubavi
Krosteutegurovic
Ma nek su one plastične, ja bi njoj metno ga među sike sa apetitom.
Ga_Zi_JA
Sretna je KUCA, koju OVA ZAOBIĐE..
Ko_je_babo
Na instagramu sve dobre,a kad ih sretnes uzivo nije ni upola dobra
Vrana
Neznam meni ove slavne cure svi izgledaju kao one kipove od voska ili to mozda photoshop al fali mi ono prirodno da je, pa malo i prljava da bude, trenerku neku da obuce i Pulver sto joj je prevelik, ovo vako meni bezvezne
Vrana
1946
Vrana
Sta ćeš ne pisem uvijek ja, i mala hoce da pise :)
Zeleni_zub
Ispao iz Top 100 upao u 200
Laola
Tako je Damire, samo plodi sta te briga. Jednom se živi
Laola
Jednom se živi, on ima para neka plodi. Samo roljat, a pametan je on ne bi se za****vao ovako da nema love. Necemo pare na onaj svijet ponjeti
Sanin_Mostar
Svaka na Hanku podsjeca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.