Atraktivna Barbara tješi Damira Džumhura nakon teškog poraza
Foto - Instagram / EPA

Bh. teniser jučer nije uspio da se plasira na Australian Open

Atraktivna Barbara tješi Damira Džumhura nakon teškog poraza

M. Šljivak

Damir Džumhur nije uspio da se plasira u glavni žrijeb Australian Opena.

Bh. teniser je odigrao katastrofalan meč i osvojio je samo dva gema protiv autsajdera Kimmera Coppejansa (6:2, 6:0) i oprostio se od učešća na prvom Grand Slamu sezone.

Utjehu zbog poraza Džumhur je našao u rukama hrvatske reality zvijezde Barbare Šegetin sa kojom je DamiR nedavno potvrdio vezu.

Ona je bila jedna od rijetkih koja je mogla da bodri Džumhura u kvalifikacijama, ali na kraju je morala da ga tješi zbog debkla u kvalifikacijama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHWDapHg6_Q/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CF71J0Zgg5r/[/instagram]

Damir sada mora ići dalje, a treba istaći da će nakon poraza u kvalifikacijama za Australian Open pasti na ATP listi barem za jedno mjesto i trebao bi biti 119. igrač svijeta.

Top Komentari

Zeleni_zub
Fina cura, samo je čuvaj podalje od šporeta
7 0
SeoRusilac
Više plastike u njoj nego u PVC otvorima hahaha
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.