Zatvor je ništa šta je vlastita supruga upravo napravila Daniju Alvesu!
Kao da Alvesu nije dosta agonije, sada ga je ostavila i supruga.

Životni udarac

Zatvor je ništa šta je vlastita supruga upravo napravila Daniju Alvesu!

E. Ganibegović

Legendarni brazilski desni bek Dani Alves uhapšen je prije nekoliko dana. Razlog tome su optužbe za silovanje jedne djevojke, a sve se navodno odigralo 30. decembra u jednom klubu u Barceloni.

Već tri dana nalazi se iza rešetaka. Daniju Alvesu podršku je pružala do sada supruga, a sada mu je i ona okrenula leđa.

Prvo je njegov klub Pumas raskinuo ugovor s njim, a sada je ostao bez žene. Prema riječima novinara Marcela Bechlera, Joana Sanz je raskinula sa igračem, a njena odluka je proizašla iz nekih detalja koji su ga učinili sumnjivim, iako ga je ona na početku podržavala.

Međutim, dan kasnije se predomislila, jer je Dani Alves promijenio iskaze pred sudijama za prekršaje, što je natjeralo Joanu Sanz da donese ovu radikalnu odluku.

Dani Alves je u početku, jer je želeo da zaštiti svoju porodicu i sakrije nevjerstvo, rekao da ne zna nikakve optužbe protiv njega ili 23-godišnjakinje, ali je kasnije na sudu priznao da je podnosilac tužbe insistirao na tome da ima seksualne odnose sa njim.

Ovaj detalj je iznervirao njegovu suprugu. Novinar koji je otkrio informaciju tvrdi da to zna od nekoga bliskog fudbaleru, koji je o Joani govorio kao o Alvesovoj "bivšoj supruzi".

Oglasi

Zapravo, Joana je Daniju Alvesu poslala oštru poruku i prije nego što je bio zatvoren, a sada je sve samo izašlo na vidjelo.

Podsjetimo, bivša supruga Danija Alvesa, Dinora Santana, stala je uz brazilskog fudbalera i dala mu podršku u svemu ovome.

"Dani nikada ne bi uradio tako nešto! Nikada! Kažem vam, znam ga 22 godine i 10 godina sam uz njega. Bio je to šok i za mene i za djecu. Djeca prolaze kroz teske trenutke. Znam da je Dani tužan, ali to je ok. Sve će da dogovori sa advokatima. Učinit ću sve da mu pomognem.

I dalje se bojim. Čini se da je sve noćna mora i da nije stvarno. Dani je dao svog advokata da me nazove i riješi hitne stvari, ali nisam mogla doći do njega. Ne mogu da ga vidim. Samo Miraidi (advokat, op.a) može da ga vidi", rekla je Dinora Santana, prenosi AS.

Dani Alves je bio u braku sa Dinorom Santanom između 2010. i 2013. godine i njih dvoje imaju dvoje dece. Usput, Dinora je i agent fudbalera.

Top Komentari

Baboisback
Ja bi mu dao najmanje 10 godina zatvora,smece jedno. Misli ako je poznat da moze raditi sta hoce.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi