Ako ovako nastavi teško da će na slobodu: Nevjerovatno šta u zatvoru radi Dani Alves
Dani Alves po peti put promijenio iskaz.

Opet je promijenio iskaz

Ako ovako nastavi teško da će na slobodu: Nevjerovatno šta u zatvoru radi Dani Alves

Eldar Ganibegović

Uskoro će se suditi Daniju Alvesu. Međutim, izgleda da sam sebi skače u stomak. Nevjerovatno šta je sada uradio.

Januar prošle godine donio je pravu dramu u život Danija Alvesa. Dvadesetog dana 2023. godine Brazilac je završio iza rešetaka.

Jedna 23-godišnja djevojka optužila ga kako ju je seksualno napao u toaletu jednog lokala u Barceloni. Navodni događaj se desio krajem decembra 2022. godine.

Dani Alves opet promijenio iskaz

Daniju Alvesu će se suditi od petog do sedmog februara na sudu u Barceloni. Brazilac sam sebi skače u stomak pred taj važan životni događaj.

Sada je Brazilac ponovo promijenio svoj iskaz. Čak peti put otkada je u pritvoru.

Ines Guardiola, advokat Danija Alvesa, rekla je da je bivši igrač Barselone u noći navodnog napada bio pod dejstvom alkohola, zbog čega više nije bio svjestan svojih postupaka. 

Oglasi

Važno je napomenuti da je Alves ponudio nekoliko verzija incidenta otkako je uhapšen. Bivši fudbaler je prvobitno tvrdio da ne poznaje mladu ženu, da bi kasnije rekao da ju je sreo u kupatilu kluba, ali da se između njih ništa nije dogodilo.

Nakon što su izašli biološki dokazi, Alves je priznao da je imao sporazumni oralni seks. Brazilac je ponovo promenio iskaze u aprilu prošle godine, nakon što su ponovo urađeni biološki testovi.

Alves je tada tvrdio da je imao sporazumni odnos sa žrtvom, ali da je lagao kako bi prikrio nevjeru koju je učinio prema suprugi, navodi ESPN.

Ostaje samo da se vidi šta će biti s Danijem Alvesom. Prijeti mu velika zatvorska kazna, ali sve će se znati tačno u narednih dvadesetak dana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi