Alves je podigao slušalicu, a sa druge strane ženski glas koji mu je zauvijek promijenio život

Joana mu je sve rekla

Alves je podigao slušalicu, a sa druge strane ženski glas koji mu je zauvijek promijenio život

E. Škorić

U posljednjih nekoliko dana nekoliko je medija ponovilo informaciju programa "Ana Rosa" u kojem je navedeno da je Joana Sanz zatražila razvod od Danija Alvesa, koji je trenutno u zatvoru.

Suočena s ovom teškom situacijom, nogometaševa sadašnja supruga je bila ta koja je odgovorila na informaciju, a po njenim riječima to nije istina. "Želim jasno reći da su nedavne informacije o stvarima koje su objavljene potpuno lažne. Nije me kontaktirao nijedan medij niti bilo koji novinar".

Međutim, nastavljaju se priče o tome da je Joana Sanz donijela odluku o razvodu i da je to bivšem igraču Barcelone saopštila telefonskim pozivom. To je bio jedini način, pošto je Alves odbio da se nađe s njom lice u lice u zatvoru.

Smatra se da mu je u tom pozivu Joana rekla svoje namjere, nešto za što je Alves navodno već bio svjestan preko svojih advokata, mada se potajno nadao da to nije istina i da će supruga biti uz njega unatoč svemu.

U razgovoru, koji je bio kratak, Alves je navodno svojoj supruzi rekao da je ne želi izgubiti.

Oglasi

“Rekao joj je da je voli”, izvijestili su iz programa, uvjeravajući da su iz njegove okoline savjetovali Sanzu da prestane s javnim izjavama putem društvenih mreža.

Podsjetimo, Joana Sanz je izbrisala većinu slika na Instagramu na kojima se pojavila s Alvesom, ali ne i sve.

Joana ipak želi da posjeti Alvesa u zatvoru i da joj on u lice otvoreno kaže cijelu istinu i šta se tog 30. decembra dogodilo u noćnom klubu u kojem je navodno seksualno zlostavljao i fizički maltretirao 23-godišnju djevojku koja je sve prijavila policiji.

S Alvesom je ugovor prekinuo njegov meksički klub Pumas i sada čak traži odštetu od 4,5 miliona eura. Sve je uništio Brazilac za malo užitka u noćnom provodu...

Ipak treba imati na umu da je riječ o jednoj od nogometni legendi i najtrofejnijem igraču na svijetu, koji je nosio dresove velikana, a najviše ipak toga napravio sa Barcelonom.

Alves u svojoj riznici ima 43 trofeja sa Brazilom, Sevillom, Juventusom, Barcelonom, PSG-om. Jedan trofej manje od njega ima njegov bivši saigrač Lionel Messi.

Ali nema nijedne sumnje da bi nekadašnji reprezentativac Brazila dao apsolutno sve te trofeje i silna priznanja da mu se nije dogodilo to što jest i zbog čega bi godine mogao provesti u zatvoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi