Joana posjetila Alvesa u zatvoru i cijelom svijetu pokazala svoje pravo lice: "Neću to uraditi..."

Bila je jasna

Joana posjetila Alvesa u zatvoru i cijelom svijetu pokazala svoje pravo lice: "Neću to uraditi..."

E. Čaušević

Dani Alves još uvijek prolazi kroz najveći pakao u svom životu jer se nalazi u zatvoru nakon što ga je jedna djevojka optužila da ju je silovao 30. decembra prošle godine. Prethodnih dana španski mediji pišu da Alvesova supruga Joana Sanz želi razvod i da se izvuče iz cijele priče, ali je sada pokazala svoje pravo lice.

Alves je optužen da je 30. decembra prošle godine u jednom noćnom klubu u Barceloni silovao u toaletu 23-godišnju djevojku koja je na kraju otišla u policiju i odlučila je da prijavi legendarnog brazilskog igrača.

Nakon toga počeo je pravi pakao za Alvesa koji je sredinom prošlog mjeseca uhapšen i i dalje se nalazi iza rešetaka. Suđenje za navodni slučaj silovanja je već počelo, ali jasno je da može trajati čak i dvije godine.

U svemu tome Alvesu je nekoliko puta odbijen izlazak uz kauciju jer se na sudu boje da bi on mogao pobjeći u Brazil. Brazilac je tražio ponovo da ga puste da se brani sa slobode uz garancije da će ostati u Barceloni, te je uložio novu žalbu i sada čeka odgovor sa suda.

Također, prethodnih dana u centru pažnje je i njegova supruga Joana Sanz koja također prolazi kroz pakao zbog svega što se dešava. Čak su se pojavile špekulacije španskih medija da ona želi da pobjegne od svega toga i izvuče se, te ostavi Danija da se sam snalazi.

Španski mediji danima već pišu o tome kako je Joana spremila zahtjev za razvod jer ne želi biti dio cijelog tog haosa, ali ubrzo nakon toga Alvesova supruga je pokazala pravo lice.

Oglasi

Naime, Joana se prije nekoliko dana pojavila u zatvoru u kojem se nalazi njen suprug i došla mu je u posjetu, te se tamo zadržala skoro sat vremena, a naravno fotoreporteri su strpljivo čekali ispred kako bi je nešto pitali.

Glavno pitanje za ovu 29-godišnji manekenku bilo je da li će ostaviti Alvesa i zaista se razvesti od njega kako ne bi bila dio cijelog tog haos, ali njen odgovor je pokazao Joanino pravo lice i oduševio javnost u Španiji.

"Neću ga ostaviti samog u najgorem trenutku njegovog života", kratko je prokomentarisala Joana nakon što je napustila zatvor u Barceloni.

Oglasi

Također, zbog svih tih priča oko razvoda špekulisalo se da Alves uopšte ne želi da ga Joana posjeti u zatvoru i oni se nisu vidjeli već tri sedmice.

Objavljeno je da je Alves navodno odbio prošle sedmice da ga Joana posjeti i da se čak čuju preko video poziva, ali je ona prije nego što je ušla u automobil na sve to samo kratko dobacila: "To je laž".

Očito je da će Joana ostati podrška suprugu u najtežim momentima njegovog života, te da se nada da će on biti na kraju oslobođen svih tih optužbi. Odbrana je već prošle sedmice dala neke dokaze i tvrdila da će oni osloboditi Alvesa, no jasno je da to ne ide baš tako jednostavno.

Prije nekoliko dana svjedočile su i prijateljice unesećene djevojke koje su potvrdile njenu priču. Sigurno je da će suđenje trajati barem godinu dana, a da li će Alves ostati iza rešetaka ili će se braniti sa slobode trebalo bi se uskoro odlučiti.

Top Komentari

Arnel925
Od fudbalera do zatvorenika. A i lik je izgledao kao robijaš
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi