Supruga Danija Alvesa prešla preko njegove volje i uradila ono što nije trebala
Foto: Twitter

Posjetila ga je u zatvoru

Supruga Danija Alvesa prešla preko njegove volje i uradila ono što nije trebala

E. Ganibegović

Život Danija Alvesa okrenuo se za 180 stepeni. Krajem januara je priveden zbog optužbi da je silovao jednu djevojku u klubu u Barceloni 30. decembra prošle godine.

Tokom dve sedmice koliko je bio iza rešetaka, Dani Alves nije dozvolio poznanicima da ga posjete, kao ni partnerki, koja je, prema pisanju španskih medija, željela da ga lično obavesti da želi da raskine sa njim.

Joana Sanz nije potvrdila ovu glasinu, ali je izbrisala sve fotografije koje je objavila sa suprugom na Instagramu, te samo dodatno potpalila vatru na taj način. 

Danas poslije podne, Joana Sanz je pregazila svaku zabranu Danija Alvesa i otišla ga posjetiti u zatvor Brians 2, zajedno sa njegovim bratom, svojim djeverom.

[twitter]https://twitter.com/reportajes_esp/status/1622322536955379720?s=20&t=T_JHOLYHDSq_1UfeoN8gXA[/twitter]

Manekenku je očekivalo nekoliko novinara, ali ona nije htjela ni da podigne pogled, jer je uznemirena zbog pogrešne informacije, kako tvrdi, koja se nedavno pojavila u javnom prostoru.

Oglasi

Joana Sanz prolazi kroz izuzetno težak period. Sredinom januara ostala je bez majke koja je umrla, a sada proživljava sve i svašta zbog situacije u kojoj se nalazi Dani Alves.

Alvesa što se tiče, bio kriv ili ne, u zatvoru bi mogao da provede godinu do dvije, dok se sudski postupak ne završi.

"Veoma je vjerovatno da će proći 1-2 godine do izricanja presude u ovom suđenju. To je otprilike standardna dužina za sudove u Barceloni. Ako zahtjev za kauciju bude odbijen, što se i dogodilo, morat će da sačeka odluku iza rešetaka", objavio je Football Espana. 

Podsjetimo, dvoje prijatelja mlade žene koja optužuje Danija Alvesa za silovanje u noćnom klubu Sutton podržala su u petak verziju žrtve pred sudijom i potvrdila njene navode.

Osim dvije mlade žene, svjedočili su direktor i šest zaposlenika noćnog kluba Sutton, uključujući i čuvara koji je vidio žrtvu kako odlazi u suzama nakon navodnog silovanja i koji je tako aktivirao lokalni protokol protiv seksualnih napada i pozvao Mossos d' Squadron.

Novinari španskog Sporta pišu da advokati Danija Alvesa tvrde da je, prema slikama te večeri u klubu, mlada žena koja je optužila Danija Alvesa za silovanje viđena kako samovoljno ulazi u kupatilo dva minuta nakon fudbalera.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi