Pojavio se čovjek koji brani Alvesa: Nije djelovala pogođeno nakon izaska iz toaleta

Prijatelj brani Brazilca

Pojavio se čovjek koji brani Alvesa: Nije djelovala pogođeno nakon izaska iz toaleta

Eldar Ganibegović

Život Danija Alvesa okrenuo se za 180 stepeni nakon navodnih dešavanja u Barceloni krajem prošle godine. Optužen je za silovanje od strane jedne mlade djevojke, a sada se pojavio i neko ko je stao na njegovu stranu i to vrlo otvoreno.

Legendarni brazilski desni bek, Dani Alves, bio je u Kataru gdje je bio član Brazila više starim nego aktuelnim zaslugama i pokušao osvojiti Svjetsko prvenstvo.

Taj san srušila mu je u četvrtfinalu selekcija Hrvatske, a za njega je onda uslijedio odmor. Pred Novu godinu put ga je odveo u voljenu Barcelonu, no tu mu se život pretvara u pakao.

Dana 30. decembra bio je u jednom klubu u najvećem gradu Katalonije, da bi dvadesetak dana nakon toga mlada djevojka optužila fudbalera za silovanje u toaletu.

Pumas je momentalno raskinuo ugovor s njim, supruga je podnijela zahtjev za razvod, a sada se pojavio i neko ko je stao na njegovu stranu i siguran je u njegovu nevinost.

U pitanju je Bruno Brasil, blizak prijatelj Danija Alvesa koji je s fudbalerom bio te kobne noći u klubu u Barceloni i svjedok je dijela dešavanja.

Oglasi

Uvjeren je u fudbalerovu nevinost i kaže da mlada žena nije djelovala pogođeno nakon vremena provedenog nasamo sa slavnim brazilskim defanzivcem.

"Kao i ja, Dani je pričao sa svima, ali najviše s njom, koja mu je nekoliko puta prilazila na plesnom podiju, laskavo plesala i plijenila njegovu pažnju.

Dani je u jednom trenutku prekinuo kontakt s njom da bi razgovarao s prijateljima, ali mu je ova mlada žena ponovo prišla. Ušli su u toalet odvojeno i zajedno proveli 15 minuta", rekao je Bruno Brasil, prenosi AS.

Osoba bliska Daniju Alvesu je takođe rekla da se nakon navodnih događaja koji su se desili u toaletu kluba, mlada žena ponašala kao da se ništa nije dogodilo.

"Govorila je normalno, nije rekla ništa neobično. Kada je izašla iz toaleta, rekla mi je da plešem s njom, a njena riduca me poljubila u obraz", dodao je Bruno Brasil.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi