Alvesova žrtva sve rekla javno: "Digao mi je haljinicu i natjerao da sjednem na p***s"
Brazilski fudbaler Daniel Alves već je mjesecima iza rešetaka i prijeti mu zatvorska kazna od 12 godina zbog silovanja (Foto: Instagram)

Djevojka se oglasila

Alvesova žrtva sve rekla javno: "Digao mi je haljinicu i natjerao da sjednem na p***s"

M. Šljivak

Nekadašnja zvijezda svjetskog fudbala Dani Alves (40) već je više od tri mjeseca iza rešetaka. On je u januaru završio u zatvoru pod optužbom za silovanje koju je protiv njega podigla još uvijek anonimna 23-godišnjakinja.

Dani Alves je krajem prošle godine napravio životnu grešku zbog koje bi narednih 10-ak godina mogao provesti iza rešetaka. On se zabavljao u jednom noćnom klubu u Barceloni, da bi nedugo zatim stigla optužba da je silovao 23-godišnju djevojku.

Brazilski fudbaler je sredinom januara uhapšen. Od tada se nalazi iza rešetaka i čeka suđenje čiji datum još uvijek nije zakazan. On se pojavio na nekoliko ročišta, često je mijenjao iskaze, a sud je odlučio da ga zadrži u zatvoru zbog mogućnosti bijega.

I dok čeka suđenje i odluku o kazni koja bi mogla biti višegodišnja, djevojka koja je optužila javila se u emisiji 'En Boca de Todos' i otkrila je detalje onoga što se dešavalo u noćnom klubu.

"Došao je do mene i pitao me da li znam ko je on? Odgovorila sam da ne zna, a on mi je potom rekao da se zove Dani i da je igrač boćanja u Hospitalitetu. Sjećam se da mi je uzeo ruku i spustio je na svoje genitalije. Ponovo je tražio da idem s njim, ali sam to odbila", priča ova djevojka i nastavlja:

Oglasi

"Uplašila sam se i kroz misli mi je prošlo: Šta ako mi stavi nešto u piće? Šta ako napravi nešto mojoj prijateljici? Dosta mi je toga prošlo kroz glavu u nekoliko sekundi", riječi su ove djevojke.

Zatim je opisala kako ju je brazilski fudbaler natjerao da mu sjedne na genitalije. Nastao je užas.

"Podigao mi je haljinicu i natjerao me da sjednem na vrh njegovog penisa.. Govorila sam 'ne mogu to' više puta. Govorila sam kako moram ići, a on mi je počeo govoriti razne stvari. Potom je šokiranu bacio na pod i tad sam se potpuno izgubila", istakla je djevojka.

Alves tvrdi da je djevojka dobrovoljno pristala na seksualni odnos. To će biti njegova odbrana na sudu, no navodno je dosta dokaza koji navode protiv njega.

Djevojka je ranije, navodno, odbila brojne novčane ponude da povuče optužnicu. Jasno je poručila kako joj novac nije bitan i da želi da Alves zatvorom plati za ono što joj je učinio.

Najtrofejnijem fudbaleru svijeta su u proteklim mjesecima sve lađe potopljenje. Napustila ga je i supruga, a boravak u zatvoru mu ostali zatvorenici čine još i težim.

Konačnu riječ o svemu će donijeti sud u Barceloni. Suđenje bi trebalo početi tokom ljeta i vidjet ćemo kakvu će odluku donijeti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije