Alves je u zatvoru čuo da se njegova bivša 'spetljala' sa zvijezdom PSG-a, Joana se ubrzo oglasila

Manekenka je ipak i dalje sama

Alves je u zatvoru čuo da se njegova bivša 'spetljala' sa zvijezdom PSG-a, Joana se ubrzo oglasila

Edmir Škorić

Bivša supruga Danija Alvesa, Joana Sanz, reagovala je na pojedine izvještaje da je u vezi sa još jednom nogometnom zvijezdom.

Joana, koja se preselila iz doma u Barceloni gdje je živjela s Alvesom i otputovala u Madrid, opovrgla je tvrdnje jedne novinarke koja je kazala da ju je vidjela u noćnom klubu zajedno sa Achrafom Hakimijem.

Kako prenosi Sportskeeda, novinarka Alexia Rivas prva je izvijestila da su njih dvoje viđeni u noćnom klubu dok se nogometaš opuštao i usput fotografisao sa svima. Naravno, te glasine su došle i do samog Alvesa, kojem nije bilo lako, ali ubzro mu je laknulo jer, koliko god mu teško bilo, ne bi mogao podnijeti da mu donedavnu suprugu ljubi mnogo mlađi nogometaš.

Sanz je sada  govorila o navodnoj vezi s bekom PSG-a dok njen bivši suprug, Dani Alves, čami u privremenom zatvoru zbog optužbi za seksualno zlostavljanje od strane 23-godišnje žene.

Međutim, ona tvrdi da još uvijek voli svog sada već bivšeg supruga i nedavno je to ponovila tako što mu je poslala srdačnu rođendansku poruku kada je prije sedam dana napunio 40 godina.

Jedan obožavatelj ju je pitao o nagađanjima oko njene veze s Hakimijem, a ona je rekla: “Ne razumijem sumnjivu morbidnost ove zemlje. Imate li barem malo poštovanja? Neprestano prelazite granice svojim kreativnim zlom. Ne poznajem ga (Hakimi) i nisam ga nikada vidjela u životu.”

Oglasi

Joana bi naravno voljela da vrati vrijeme, da njen dragi nije napravio to što je napravio i da nastave sretno živjeti, ali manekenka s Tenerifa morat će neko vrijeme biti sama, a nije poznato da li je zaista već pronašla nekog novog ko bi mogao zamijeniti brazilsku legendu.

Hakimi je također zaglibljen u kontroverzama izvan terena, budući da je optužen za silovanje i trenutno se suočava s brakorazvodnim postupkom koji je pokrenula njegova supruga Hiba Abouk.

Njih dvoje su u svađi, a Hiba nastoji da uzme dio bogatstva koji joj pripada, dok je on navodno sve prepisao na majku, ali to je ubrzo demantovano.

U isto vrijeme, Sports Brief je izvijestio da je Hakimi navodno spreman izgubiti svoj luksuzni automobil vrijedan 300.000 eura kako bi ga proslijedio svojoj bivšoj supruzi i popularnoj glumici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi