Život mu se raspao, a u zatvoru mu je pakao: Stalno ga vrijeđaju, a dva gnusna nadimka ga proganjaju

Dani Alves skoro da ne izlazi iz svoje čelije

Život mu se raspao, a u zatvoru mu je pakao: Stalno ga vrijeđaju, a dva gnusna nadimka ga proganjaju

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Dani Alves već skoro četiri mjeseca nalazi se u zatvoru zbog optužbi za silovanje koje se navodno desilo krajem decembra prošle godine. Alvesov život se raspada dok pokušava dokazati da je nevin, a ni u zatvoru mu nije uopšte lako jer prolazi pravu torturu iz dana u dan. Nalazi se u nemilosti ostalih zatvorenika, a sada je otkriveno i kojim "nadimcima" nazivaju bivšeg igrača Barcelone.

Početkom januara pojavile su se informacije da je 23-godišnja djevojka optužila Alvesa za silovanje u jednom noćnom klubu u Barceloni koje se navodno desilo 30. decembra prošle godine, a tada je krenuo totalni raspad Brazilca.

Alves je uhapšen sredinom januara i još uvijek se nalazi u zatvoru čekajući kraj suđenja. Stvari ne izgledaju dobro za njega, a ukoliko bude osuđen za silovanje prijeti mu zatvorska kazna do 12 godina.

Nekadašnji igrač Barcelone nalazi se u zatvoru "Brians 2" već skoro četiri mjeseca, a njegov privatni život koji je imao se raspada iz dana u dan.

Supruga Joanna već je zatražila razvod, a i većina prijatelja mu je okrenula leđa. Ni dani u zatvoru baš nisu lagani za Alvesa jer većina zatvorenika ga ne podnosi zbog optužbi za koje se on tereti.

Španski mediji objavili su da je Alves već neko vrijeme u depresiji i da mu je svaki dan iza rešetaka sve teži i teži. Najteže mu padaju uvrede od ostalih zatvorenika iako još uvijek nije dokazano da li je kriv.

Oglasi

Telecinco objavio je da Alves u zatvoru izgleda totalno izgubljeno, a da mu ostali zatvorenici prave pakao od života.

"Alvesa ostali zatvorenici vrijeđaju svakog dana i pojedini su baš maštoviti kada su uvrede u pitanju. Ipak, dva nadimka su se nekako 'zalijepila' za njega, a to su pe**r i silovatelj. Dosta je izmršao, totalno je povučen i depresivan", navodi Telecinco.

Oni otkrivaju da Alves ima pojedine privilegije u zatvoru u odnosu na ostale zatvorenike s obzirom na njegov status u vanjskom svijetu i to je ono što njegovim "cimerima" najviše smeta i razlog za konstantne uvrede i provokacije.

Također, Alves ima pojedine rutine u zatvoru već neko vrijeme. Ne izlazi vani, te jedino ide u sportski centar gdje igra fudbal ili trenira.

Obično dane provodi u svojoj čeliji gledajući TV i čekajući pozive advokata. Suđenje Alvesu se ne bliži kraju, a njegovi advokati na sve načine pokušavaju dokazati da je on nevin i da treba biti pušten na slobodu.

Poznato je da je Alvesu već desetak puta odbijeno da se brani sa slobode zbog bojazni da bi u tom slučaju mogao pobjeći iz Španije.

Top Komentari

yaroslavalytkin
Otvorena potraga za se.ksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ------>> shrinke.me/kisa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi