Prošla mnogo gore nego Hiba Abouk: Joana Sanz za vikend osjetila svu surovost veze sa Alvesom

Na kraju je ponižena

Prošla mnogo gore nego Hiba Abouk: Joana Sanz za vikend osjetila svu surovost veze sa Alvesom

Admin Čaušević

Hiba Abouk, sada već bivša partnerica Achrafa Hakimija, se prošlog mjeseca našla u centru pažnje nakon što joj je saopšteno da je njen muž svo bogatstvo prebacio na majku. Mnogo gore za vikend je prošla Joana Sanz, dosadašnja supruga Danija Alvesa koji je već nekoliko mjeseci u zatvoru.

I dok se Hiba nada da će moći uzeti nešto novca na sudu, Joana je na svojoj koži najbolje osjetila svu surovost vezivanja za bogatog i poznatog sportistu.

Sanz je prije nekog vremena jadno dala do znanja da je okrenula stranicu. Njena veza s Danijem Alvesom, koji je u zatvoru zbog istrage zbog navodnog silovanja, je okončana iako razvod nije potpisan.

Manekenka se, kako je sama objavila putem svojih društvenih mreža, preselila i više ne živi na adresi koju je dijelilia sa Brazilcem. Ipak, to nije uradila svojom voljom.

Kako pišu španski mediji Alvesovi predstavnici su došli u stan i praktično natjerali špansku influensericu da spakuje kofere.

"Ako ne potpišee ugovor o povjerljivosti, morate napustiti kuću", bila je poruka koju je dobila na licu mjesta. Na kraju je odbila jpotpisati bilo kakav dokument takve vrste.

Oglasi

Zapravo, Dinora Santana, majka djece Danija Alvesa, bila je ta koja je proslijedila ovaj zahtjev Joani Sanz i nepotpisivanjem je bila prisiljena da odmah napusti kuću.

Što se tiče razvoda, manekenka je pokrenula proceduru i voljna ju je dovesti do kraja, unatoč činjenici da je fudbaler zasad odbio potpisati dokumente koji vode pravni proces.

S druge strane, Sanz će presleiti Osim toga, manekenka je odlučila da napusti Barcelonu i počne živjeti u Madridu.

Podsjećanja radi, Alves je u zatvoru od sredine februara te će iza rešetaka ostati sve dok se ne okonča suđenje u kojem se tereti da je silovao jednu mladu ženu u noćnom klubu u Barceloni.

Do sada je najtrofejniji fudblaer u historiji svoju izjavu mijenjao nekoliko puta, tražio je i puštanje na slobodu, ali zbog straha od bijega sudija je odlučio da ga drži iza rešetaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi