Kratko joj je trebalo da zaboravi muža: Supruga Danija Alvesa uhvaćena kako strasno ljubi drugu ženu
Joana Sanz je nakon osam godina odlučila da završi vezu s Danijem Alvesom nakon što je ovaj optužen za silovanje (Foto: Instagram)

Podnijela zahtjev za razvod

Kratko joj je trebalo da zaboravi muža: Supruga Danija Alvesa uhvaćena kako strasno ljubi drugu ženu

Midhat Šljivak

Nekadašnja fudbalska zvijezda Dani Alves (39) već je mjesecima iza rešetaka zbog optužbi za silovanje u Barceloni. Brazilac je u zatvoru od sredine januara i ubrzo će na suđenju saznati kaznu za djelo koje je počinio. U međuvremenu njegova supruga, koja se odmah odlučila razvesti, uživa u slobodi i strasno ljubi druge djevojke.

Dani Alves je već tri mjeseca iza rešetaka. Najtrofejniji fudbaler svijeta optužen je za silovanje djevojke koje se desilo krajem decembra prošle godine u jednom noćnom klubu u Barceloni i čeka suđenje na kojem će saznati kaznu.

Alvesa je u međuvremenu ostavila i supruga. Joana Sanz odlučila ga je ostaviti i učinila je to emotivnim pismom u kojem je iskazivala veliku ljubav.

Osjećaj napuštenosti i samoće mi je ponovo pokucao na vrata. Hiljadu pitanja 'Zašto?' ostalo je bez odgovora. Za partnera sam izabrala osobu koja je u mojim očima bio čovjek za čitav život".

Uvijek je bio tu kada mi je najviše bio potreban. Uvijek me je u svemu podržavao, gurao naprijed, volio me. Teško mi je prihvatiti da me je ta osoba mogla slomiti na hiljadu komadića. Trebat će mi godine da zaboravim način na koji me je gledao. To je nešto najnevjerovatnije na svijetu.

Oglasi

Nastavljam dalje. Volim ga i uvijek ću ga voljeti. Laže ko kaže da se ljubav može zaboraviti. Ali, volim sebe i cijenim sebe više. Završavam poglavlje života koje je počelo 18. maja 2015. godine. Iskoristit ću sve prilike koje mi život pruža. Snažna sam žena koja kreće u novi život", poručila je Joana.

Ipak, očigledno da njena ljubav nije toliko velika prema Daniju. Ne samo da nije sama i napuštena već maksimalno uživa u životu bez muža.

Tako je Joana uhvaćena u strasnom poljupcu sa drugom ženom. Radi se o njenoj prijateljici i modelu Sandri Tabares. Ovako joj se zahvalila za sve.

"Sretan rođendan Sandra. Volim te i hvala ti što si me podigla s dna i što me činiš živom. Nastavljamo dalje", poručila je Joana.

Joana Sanz u strasnom poljupcu s prijateljicom Sandrom Tabares (Foto: Instagram)

Dani je nakon što ga je supruga ostavila stupio u štrajk glađu. Međutim, njenu odluku ništa nije promijenilo, pa je i on ubrzo odustao od štrajka.

Kratko je Joani trebalo da zaboravi čovjeka kojeg je navodno voljela svim srcem.

Oglasi

Najnovije vijesti