"Inzistirao je da mu kažem da sam mala ku*va, počeo me šamarati kada sam odbila da ga zadovoljim"

Svjedočenje Alvesove žrtve

"Inzistirao je da mu kažem da sam mala ku*va, počeo me šamarati kada sam odbila da ga zadovoljim"

Edmir Škorić

Jedan od najtrofejniji fudbalera svih vremena, Dani Alves, više od devet mjeseci boravi u zatvoru Brians 2 zbog navodnog seksualnog zlostavljanja 23-godišnje djevojke u jednom noćnom klubu u Barceloni u noći 30. decembra 2022. godine.

Dani Alves je bivši igrač Barcelone koji je osvojio sve što se moglo osvojiti, no kraj karijere je poput horora. U svojim noćnim izlascima otišao je predaleko, pa je sada smješten u zatvor dok je na vidjelo izašlo svjedočenje njegove žrtve.

Navodna žrtva prijavila je fudbalera policijskoj postaji u Barceloni. Sada je ekskluzivno objavljeno ono što je 23-godišnja djevojka ispričala o susretu sa Alvesom. Kaže da je bila sa svojom sestričnom i uživala u noći kada ju je Brazilac iznenada počeo gledati u tolikoj mjeri da joj je pokazao da krene prema njemu. Saslušala ga je i krenula s njim.

"Pokazao mi je da krenem za njim. Pomislila sam da mogu da odem i razgovaram s njim, da vidim šta želi. Nisam znala šta želi od mene", počela je svoju priču mlada žena, koja je po ulasku u kupaonicu shvatila da se sprema nešto neočekivano.

"Sjećam se da sam išla tamo gdje je on bio, ali nisam znala i nisam mogla zamisliti kamo me vodi. Stigli smo tamo i bila su to vrata, on ih je otvorio i ja sam ušla. Kad sam ušla vidjela sam u šta se upuštam, vidjela sam da je to mali WC, vidjela sam da je jako, jako mali, mislim da je tada počeo moj šok”, dodaje.
Navodna žrtva kaže da je htjela otići s tog mjesta, ali se fudbaler oglušio na njene zahtjeve i počeo zavlačiti ruku u intimna područja.

Oglasi

"Sjećam se da je to počeo raditi, a ja sam mu govorila da moram da idem. Podigao mi je haljinu i natjerao me da sjednem na njega. Inzistirao je da mu moram reći da sam njegova mala ku*va. Počeo mi je svašta pričati. Opirala sam se. Povrijedio mi je koljeno, imala sam ranu, onda se naljutio i zgrabio za vrat i počeo šamarati jer sam odbila da ga zadovoljim. Pokušao me natjerati da mu dam oralni seks. Odmicala sam se, sve dok me nije uhvatio za vrat i počeo šamarati".

Daniel Alves mogao bi provesti do 12 godina u zatvoru ako se konačno proglasi krivim za seksualni napad na 23-godišnju djevojku u kupaonicama noćnog kluba u Barceloni.

Fudbaler je u privremenom pritvoru u zatvoru Brians 2. Od svog ulaska u zatvor u januaru, Alves nije koristio svoje društvene mreže sve do prije nekoliko dana, kada je Brazilac preko svog Instagram računa čestitao sinu rođendan.

Ipak, Dinorah Santana , njegova prva supruga, najavila je pravne mjere protiv brazilskog beka i uvjerila da je jako uzrujana.

"Dani Alves, trenutno u zatvoru u Barceloni, pokazao je naklonost prema svojoj kćeri u svojoj publikaciji, unatoč tome što je povijesno bio odsutan otac. Dani Alves ima povijest izbivanja čak i tokom važnih trenutaka u životu njegove kćeri".

Dinorah će poduzeti potrebne pravne mjere kako bi zaštitila svoju kćer i zaštitila njen emocionalni integritet i ugled.

Oglasi