Umišljena zvijezda: Plakao zbog ukradenog psa, pa pokušao prevariti momka koji ga je našao
Foto - Instagram

Sturridge mora platiti 30.000 dolara

Umišljena zvijezda: Plakao zbog ukradenog psa, pa pokušao prevariti momka koji ga je našao

Midhat Šljivak

Nekadašnja zvijezda engleskog fudbala Daniel Sturridge morat će da isplati 30.000 dolara momku koji mu je 2019. godine pronašao psa.

Sud u Los Angelesu donio je odluku u korist Fostera Washingtona koji je tužio Sturridgea jer mu nije isplatio obećanu nagradu za pronalazak psa.

Engleskom fudbaleru je 2019. godine ukraden pas Lucci iz kuće u Los Angelesu. Sturridge je javno obećao nagradu na društvenim mrežama onom ko mu pronađe i vrati psa.

"Kako neko može uzeti psa iz kuće? Jeste li normalni? Neka mi neko vrati psa. Platit ću koliko treba. Želim svog psa nazad", napisao je tada Sturridge.

Oglasi

Washington, koji se bavi muzikom u Gradu Anđela, pronašao je psa i vratio ga je fudbaleru. Nagradu međutim nije dobio i podnio je tužbu.

Sretan je što je sud donio odluku u njegovu korist.

"Nadam se da će platiti i da neće podnijeti žalbu. Borim se za svoje pravo i obećanu nagradu. Ne mogu da vjerujem da je ovo sve gotovo".

Daniel Sturridge je karijeru počeo u Manchester Cityju, a igrao je još za engleske velikane Chelsea i Liverpool.

Imao je kratke epizode u Boltonu i WBA, igrao je sezonu u Trabzonsporu, a trenutno je član australskog Perth Gloryja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi