Svi su krenuli u 'potragu' za djevojkom s tribina - Podigla je ogromnu prašinu!
Zbog nje mnogi nisu imali mira

Lov se završio uspješno

Svi su krenuli u 'potragu' za djevojkom s tribina - Podigla je ogromnu prašinu!

Midhat Šljivak

Sportski događaji širom svijeta odavno privlače zgodne dame i često se zna desiti da ljepotice na tribinama privuku veliku pažnju, nekad mnogo veću od same utakmice. Tako je bilo tokom ove sedmice na NHL utakmici Devilsa i Rangersa.

New Jersey Devilsi su u četvrtak doživjeli 24. poraz sezone porazom od gradskog rivala New York Rangersa s 5:1. Ipak, u Prudential Centru je pažnju privukla djevojka u dresu Devilsa zbog koje se podigla prašina.

Na društvenim mrežama su se pojavile njene fotografije u dresu Jacka Hughesa, no pažnju su potpuno odnijele njene obline koje je odlučila jasno istaći.

Ljubitelji NHL-a, posebno muški dio, odmah je krenuo istraživati ko je ova djevojka. Uopšte je nije bilo teško naći.

Oglasi

Društvene mreže danas su istinsko čudo, lako je bilo koga pronaći, a posebno djevojke koje svoje razne usluge nude putem raznih platformi.

Ubrzo se došlo do imena Danielle Cooper. Radi se o još jednom u nizu modela s platformi za odrasle koja definitivno na ovakav način pokušava privući pažnju na sebe.

Danielle na društvenoj mreži X prati 76.000 osoba, a pogledom na profil jasno je da se radi o još jednoj djevojci koja na lagan način pokušava doći do novca.

Očigledno joj to i uspijeva. Muškarci lako izgube glavu, plaćaju nestvarne cifre da bi pogledali golišave snimke i dok je takvih, bit će i lagane zarade.

Oglasi

Uostalom, jedan od komentara na fotografiju Danielle to jasno pokazuje. Navijač s pogledom na njenu zadnjicu je samo kratko napisao: "Definitivno moram češće ići na hokejaške utakmice".

Tribine su u posljednje vrijeme postale mnogo interesantnije i od pojedinih dešavanja na terenu. Dosta toga može da se vidi van sportskog događaja i mnogi se trude da dobiju svoju minutu slave ispred kamera.

Nekima to uspije, nekima ne. Ima onih koji steknu enormnu popularnost, a Danielle će definitivno iskoristiti to što su brojni muškarci 'izgubili glavu' zbog njenih fotografija.

Hokej je te večeri očigledno bio nevažan za mnoge koji su došli na utakmicu. Šteta...

Oglasi