Romarijeva kćerka priznala: "Na karnevalu sam imala najveći mamurluk u životu, ubrzo sam zatrudnila"

Danielle otvorila OnlyFans račun

Romarijeva kćerka priznala: "Na karnevalu sam imala najveći mamurluk u životu, ubrzo sam zatrudnila"

Edmir Škorić
Teme:

Romarijeva kćerka Danielle Favatto (25) pridružila se platformi OnlyFans iz neočekivanog razloga. 

Danielle Favatto neće dijeliti necenzurirane erotske sadržaje kao što to čini većina korisnika spomenute stranice: 25-godišnjakinja će ispričati svoje iskustvo majke nakon mnogo godina bez želje za djecom. Sada je najzad postala majka i očito joj se dopalo. Prethodno, tvrdi, nije ni pomišljala na to.

"Napravila sam svoj profil na OnlyFansu kako bih ispričala nešto više o svom iskustvu nove majke", rekla je Danielle, pa je dodala: "Ideja o stvaranju profila na platformi za izradu videa na tu temu činila mi se sjajnom".

Danielle je postala majka male Marije Eduarde koju je dobila zajedno s nogometašem Atletico Catarinensea Fabiom Henriqueom, koji je žarko želio postati otac.

“Biti roditelji bio je više san mog dečka nego moj. Nakon osam godina korištenja kontracepcije, skinula sam je da odahnem i razmislim o djetetu. Prošlo je mjesec dana i već sam bila trudna. Na karnevalu sam imala najveći mamurluk u životu i sljedeće sedmice sam saznala da sam trudna. Smiješno je što sam svoju trudnoću otkrila na dan njegove utakmice".

Oglasi

"Nisam htjela imati dijete, predomislila sam se iz vedra neba. Nisam imala manire s djecom. Bila bih brzo ljuta ako čujem plač djeteta u avionu, ali se sada sve promijenilo", objasnila je.

Romarijeva će kći objavljivati epizodu na OnlyFansu svaku sedmice. U prvom videu je već ispričala kako teče trudnoća i kako je saznala da je trudna. U nastavku je najavila da će u pratnji kćeri pričati priče, anegdote koje je proživjela s njom i intime koje ni njena okolina ne zna.

No, pojasnila je da neće nuditi erotski sadržaj te da želi svojim primjerom poslužiti da platforma ne bude samo mjesto za takvu vrstu kreatora sadržaja.

Poput nje, drugi Brazilci već nude različite teme na OnlyFansu, uključujući ljekara Jaira Bouera koji koristi platformu za ponudu medicinskih sadržaja svojim obožavateljima.

Oglasi

To što je jedna od četiri kćerke legendarnog nogometaša Romarija Daniellu svakako mnogo znači i pomaže, ali za razliku od mnogih "influencerica" njen sadržaj na društvenim mrežama je daleko primjenjeniji za sve uzraste i ne objavljuje more golih fotografija kako bi bila popularna.

[instagram][/instagram]

Oglasi

Najnovije vijesti