Fudbaler brutalno iskoristio prsatu plavušu, a ona sada kuka javno - "Taj fudbalerčić..."

Danii Banks otkriva

Fudbaler brutalno iskoristio prsatu plavušu, a ona sada kuka javno - "Taj fudbalerčić..."

Midhat Šljivak

Instagram model Danii Banks otkrila je kako ju je nekadašnji igrač američkog fudbala Damon Arnette opljačkao iskoristivši trenutak nepažnje. Ona mu je vjerovala, a on je to iskoristio.

Danii Banks optužila je Damona Arnettea za pljačku koja se desila u njenom domu. Tvrdi da je s grupom prijatelja iskoristio njen trenutak nepažnje i pokupio je sve što je vrijedno.

Gostujući u jednom podcastu ona je odlučila sve reći javno. Objavila je čak i snimak s kamere.

"Damon Arnette, taj fudbalerčić koji je igrao za Raiderse i koji je izbačen iz lige nakon što je pucao na nekog, ukrao mi je Cartier sat dok sam bila u kupaonici, telefon, novac s računa. Sve je zabilježeno na kameri i vidi se kako napušta moju kuću", istakla je ona i dodaje:

"Radio je to brojnim kučkicama, a zatim je opljačkao i mene. Karma je ku*va. Ili će biti ubijen ili uhapšen", poručila je ona.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/pillowtalkwryan/status/1689000492888952832[/twitter]

Damon Arnette je trebao biti NFL zvijezda. Završio je prestižni Ohio State univerzitet i izabran je kao 19. pik drafta 2020. godine.

U NFL-u je igrao dvije godine za Raiderse, ali je zbog problema sa zakonom ubrzo ostao bez ugovora.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CtkQBefyaJg/?img_index=1[/instagram]

Oglasi

Pokušavao se vratiti s Dolphinsima i Chiefsima. Nije uspio, pa je umjesto na terenu aktivnosti nastavio van njega koristeći vatreno oružje.

Optuđen je za napad, nedozvoljeno nošenje oružja, ali nije dobio kaznu kakva se očekivala. Morao je odraditi 50 sati dobrotovornog rada i novčano je kažnjen s 2.000 dolara.

Nešto kasnije je vozio bez vozačke dozvole i to dva puta u istoj noći, pronađene su mu razne supstance, ali ponovo je završio na slobodi.

Novi posao mu je očigledno pljačka Instagram modela i ide mu jako dobro...

Oglasi