19 joj je godina, grudi ogromne i kreće u 'život odraslih' - Pique je krivac za sve
Foto - Instagram

Ona zna šta hoće

19 joj je godina, grudi ogromne i kreće u 'život odraslih' - Pique je krivac za sve

Midhat Šljivak

Dariana Melgar nije poznato ime u svijetu sporta jer se ni ne radi o nekoj sportistkinji. Ipak, ima poveznicu s nekadašnjim parom Gerardom Piqueom i Shakirom i radi se o kćerki dadilje koja je otkrila prevaru nekadašnjeg fudbalera. Blagu popularnost je odlučila iskoristiti i zarađivati od skidanja.

Dariana Melgar ime je 19-godišnjakinje koja je odlučila da svoje golišave fotografije i snimke prodaje na platformama za odrasle.

Ova mlada dama nije poznata u javnosti, ali to bi mogla postati veoma brzo zbog poveznice koju ima s nekada poznatim parom, Gerardom Piqueom i Shakirom.

Njena majka Lili radila je za Gerarda i Shakiru kao dadilja. Upravo je ona bila ta koja je otkrila prevaru nekadašnjeg fudbalera, saopštila je to Shakiri i došlo je do razvoda braka.

Oglasi

Španski mediji odmah su se počeli raspitivati o toj gospođi i otkrili su čari njene 19-godišnje kćerke Dariane koja je 'na prvu' privukla veliku pažnju.

Dariana Melgar odlučila je unovčiti blagu popularnost koju ima na društvenim mrežama i zaraditi skidanjem na platformama za odrasle.

Ogromne grudi ove djevojke glavni su joj atribut. Ona ih maksimalno ističe na fotografijama i privlači veliku pažnju muške populacije.

Za sada ovu djevojku na Instagramu prati nešto više od 12 hiljada ljudi. Popularnost joj je iz dana u dan veća i o njoj bi se moglo dosta toga čuti u budućnosti.

Nažalost za mnoge, Dariana je trenutno zauzeta, a vidjet ćemo hoće li to biti u narednom periodu kada počnu mnogo slobodnije fotografije na platformama za odrasle.

Oglasi