Pokazala pravo lice: Objavljena lista gnusnih nadimaka kojim Piqueova djevojka naziva Shakiru

Glumi nevinašce, ali uzalud

Pokazala pravo lice: Objavljena lista gnusnih nadimaka kojim Piqueova djevojka naziva Shakiru

E. Čaušević

Iako su Shakira i Gerard Pique prije skoro godinu dana objavili da više nisu zajedno sapunica između njih čini se da nema kraja. Španski mediji objavili su da se u centru pažnje nalazi Piqueova nova djevojka Clara Marti jer se pojavila lista gnusnih nadimaka kojim ona naziva popularnu pjevačicu.

Shakira je prošlog ljeta šokirala javnost kada je objavila da ona i Pique nakon 12 godina ljubavne veze više nisu zajedno.

Oni imaju dva sina i činilo se da im je veza u najboljem redu i zbog toga su se svi iznenadili kada je objavljeno da su raskinuli i to nakon što je Shakira saznala da ju je Pique prevario.

Dojučerašnji igrač Barcelone imao je aferu sa 23-godišnjom studenticom Clarom Marti koja je inače radila u njegovoj kompaniji Kosmos.

Kada je Shakira saznala šta se dešava odmah je odlučila da raskine vezu s Piqueom. Ipak, zbog djece je bila primorana ostati u Barceloni i tek se početkom ovog mjeseca uspjela preseliti u Miami nakon što je s Piqueom dogovorila sve oko skrbništva.

Oglasi

Više od pola godine živjela je u kući do Piqueovih roditelja i prolazila sve i svašta, a najteže joj je sigurno bilo što je Pique ubrzo nakon raskida potvrdio da je u vezi s Clarom.

Oni su još uvijek zajedno, ali im Shakira nije ostala dužna. Nedavno je objavila pjesmu u kojoj je isprozivala Piquea i njegovu sadašnju djevojku kojoj je navodno dosta teško palo ono što je Shakira uradila.

Clara se u javnosti uopšte nije oglašavala, ali španski tabloidi pišu da ni ona baš nije nevinašce kako se čini u svemu tome.

Procurila je i lista nadimaka kojim Clara naziva navodno Shakiru, a to je otkrio izvor blizak Piqueovoj novoj djevojci. Ona i njene prijateljice ne štede Shakiru i ismijavaju je na sve načine, te za nju imaju nekoliko zaista gnusnih nadimaka.

"Matora, "vještica", "menopauza", "mrtva zmija" i "luđakinja" su samo neki od nadimaka koje Piqueova sadašnja djevojka koristi kada spominje Shakiru, ali ni slutila nije da će neko od njenih prijatelja sve to javno da otkrije.

Također, poznato je da Clara ide i na terapije kod psihologa zbog svega što se dešava jer nije navikla da bude u centru pažnje javnosti, a posebno ne da tako loše većina ljudi priča o njoj i nazivaju je ljubavnicom koja je uništila Shakirin život.

Top Komentari

user1602245913
Dobro ****mu, šta je ovo bitno za sport?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije