Suze i tužno lice su laž: Otkriveno je Shakirino pravo lice, zvuči nerealno kakva je kao osoba!

Javila se bivša uposlenica

Suze i tužno lice su laž: Otkriveno je Shakirino pravo lice, zvuči nerealno kakva je kao osoba!

Admin Čaušević
Teme:

Shakira je u proteklih godinu stekla mnoge simpatije zbog načina na koji je podnijela prevaru, a zatim i raskid sa Gerardom Piqueom. Ipak, sada stižu prve ozbiljne kritike na račun slavne pjevačice.

Iako je većina na Piquea gledala kao negativca u cijeloj priči, izgleda i da Shakira nije toliki pozitivac kako se to činilo u prvi mah.

Naime, jedna bivša zaposlenica žestoko je kritikovala kolumbijsku pjevačicu. Cristina Castano tvrdi da je sa Shakiraom sarađivala prilikom snimanja spota za pjesmu "Hips don't lie" te je istakla da pjevačica i nije baš ljubazna.

"U ugovoru za ovo stoji da, kad Shakira prođe, svi ustanu i okrenu se prema zidu. Niko više ne progovara."

"Kažu ti da ne prilaziš, zatim uklone djevojku koja se više ističe sa porukom da niste baš profesionalni", kazala je ona.

Oglasi

"Ona je žena s mnogo fobija, s mnogo nesigurnosti. Vi ne znate kako izgleda stvarnost. Ono što je ta porodica proživjela 12 godina, što je Gerard Pique pretrpio, vi to ne znate."

S druge strane, kritike na račun kolumbijske pjevačice uključuju i kritike na račun njene darežljivosti, tačnije prema Castano radi se o vrlo škrtoj osobi.

Navodno je Shakira platila milion eura svojoj bivšoj dadilji da se pojavi u spotu za pjesmu "El Jefe", a Castano je i na to imala odgovor.

"Ona je najškrća žena koju ste ikada upoznali, vjerujte mi", poručila je Castano.

Shakira je posljednjih dana ponovno izbila u prvi plan nakon premijere kontroverznog spota za pjesmu "El Jefe". Neki dijelovi teksta protumačeni su kao nove otrovne strijelice ka Piqueovoj porodici.

"Kažu da nema zla koje traje više od sto godina, ali moj bivši svekar je i dalje tu i nije zakoračio u grob", samo je jedan od stihova kontroverzne pjesme.

Sa druge strane Pique je odavno ostavio priču sa Shakirom iza sebe, posvetio se svojim poslovima i vezi sa Clarom Chiom, dok Shakira još uvijek nastavlja da proziva kroz pjesme...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi