Sinovi joj nesretni, ona pozvala roditelje njihovih drugova u Barceloni i šokirala ih prijedlogom

Novac ne može kupiti baš sve

Sinovi joj nesretni, ona pozvala roditelje njihovih drugova u Barceloni i šokirala ih prijedlogom

Endin Čaušević

Gerard Pique i Shakira i dalje pune redove žute štampe iako već godinu dana nisu zajedno. Popularna pjevačica prije nekoliko mjeseci odselila je s djecom iz Barcelone u Miami, a koliko je odlučna da tamo ostanu pokazao je i njen potez koji je mnoge ostavio bez teksta.

Shakira i Pique bili su u ljubavnoj vezi 12 godina, ali je prošlog ljeta sve palo u vodu kada je popularna pjevačica saznala za prevaru nekadašnjeg igrača Barcelone.

Pique je imao aferu sa 23-godišnjom studenticom Clarom za koju je Shakira saznala. On se morao iseliti iz njihove kuće, a ubrzo nakon toga potvrdio je vezu s Clarom koja je Shakiru itekako pogodila.

Shakira je ostala više od pola godine u Barceloni zbog sinova Milana i Sashe kako bi oni završili obaveze u školi, a potom je početkom maja odselila za Miami.

U Miamiju je ponovo počela da diše punim plućima i posvetila se svojoj muzičkoj karijeri koju je zapostavila prethodnih godina.

Oglasi

No, njoj je najvažnije da se njeni sinovi naviknu na Ameriku i novi život, a španski mediji otkrili su šta je Shakira spremna da uradi kako bi se Milan i Sasha što bolje osjećali u Miamiju i ne bi imali potrebu da se vrate u Barcelonu.

Naime, ugledna Marca objavila je da je Shakira kontaktirala pojedine roditelje iz škole u Barceloni u koju su išli njeni sinovi, te da ih je šokirala idejom.

Ona je spremna da plati školovanje u Miamiju najbližim drugovima Milana i Sashe, te je ponudila roditeljima te djece selidbu u Ameriku pod garancijom da će ona pokriti sve troškove. Želi da se njeni sinovi osjećaju kao kod kuće i što prije naviknu na život u Miamiju.

Međutim, roditelji te djece nisu baš oduševljeni takvom idejom, a većina njih poručila je Shakiri da novac ne može da kupi baš sve stvari na svijetu, a posebno ne sreću i zadovoljstvo njene djece u drugoj državi.

Milan i Sasha očito pate za životom u Barceloni, a Shakira na sve načine pokušava da riješi taj problem i ostane u Miamiju.

Top Komentari

enko
Ode ja dzabe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi