Sve pare svijeta ne mogu protiv Božje sile - Porodica Beckham urušena zbog posljednjih dešavanja!
Oluja Henk napravila veliku štetu na imanju Davida Beckhama.

Oluja Henk napravila probleme

Sve pare svijeta ne mogu protiv Božje sile - Porodica Beckham urušena zbog posljednjih dešavanja!

Eldar Ganibegović

David i Victoria Beckham poznati su kao jedan od najbogatijih parova na svijetu. Bez obzira na bogatstvo, kada djeluje priroda, odnosno Božja sila, tu pomoći nema. 

David Beckham jedan je od najbogatijih Engleza i generalno ljudi na svijetu. Ima veliko bogatstvo, no njegov dio je uništen. 

Oluja Henk uništila Beckhamovo imanje

Bivši engleski fudbaler putem Instagrama je podijelio fotografiju na kojoj se vidi velika šteta nastala na njegovom imanju u Engleskoj.

Oluja Henk koja je poharala dobar dio Velike Britanije s poplavama i jakim vjetrovima koji su dostizali brzine od 94 milje na sat, što je brže i od nekih uragana.

Story Davida Beckhama.

U Instagram storyju priloženom iznad, vidi se šteta na njegovom posjedu u Cotswoldsu. Inače, to mjesto se nalazi otprilike dva sata od Londona.

Na fotografiji se vidi veliko stablo iščupano iz korijena. Dovoljno to govori koliku je pustoš Henk ostavio iza sebe.

Oglasi

Oluja Henk zahvatila je razne regije Velike Britanije, uzrokujući haos svojim jakim vjetrovima i obilnom kišom. Izazvla je značajne poplave u gradovima kao što su Worcestershire, Nottinghamshire i diljem jugoistočne Engleske.

Inače, imanje Cotswolds poznato je kao mirna luka za porodicu Beckham. Ne samo za njih, nego i za druge ultrabogate ljude.

Hoće li razočarati ili obradovati Lea Messija?

Podsjetimo, David Becham je vlasnik Intera iz Miamija. U redove ovog tima doveo je Lea Messija i brojne druge zvijezde.

Između ostalih, doveo je nekadašnje Messije saigrače iz Barcelone poput Busquetsa, Albe i Suareza. Sada bi ga mogao razočarati ili obradovati, nejasno je.

Naime, mediji nagađaju da bi jedan fudbaler mogao doći u Inter. Prvobitno je odbio ovaj klub, no mediji se razilaze u stavu da li je Messi za ili protiv njega, iako su saigrači u Argentini. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi