Ne dobijete uvijek što želite, pa i ako ste Leo Messi - Pojavio se čovjek koji mu je rekao "ne"
Leo Messi htio bi da u Interu vidi i starog znanca, ali on je odlučio reći "ne".

Sve je moguće

Ne dobijete uvijek što želite, pa i ako ste Leo Messi - Pojavio se čovjek koji mu je rekao "ne"

Eldar Ganibegović

David Beckham, vlasnik Intera iz Miamija, ispunio je određene želje Lea Messija i doveo mu neke igrače u klub s Floride. Međutim, sada se pojavio neko ko je i slavnom Argentincu rekao "ne".

Nakon dvije godine provedene u Francuskoj, a nakon isteka ugovora s tamošnjim PSG-om, Leo Messi je minulog ljeta opet promijenio klub. Napustio je Evropu i potpisao za Inter Miami.

Klub je to u vlasništvu slavnog Davida Beckhama. Englez nije stoa na Messiju, nego je Argentincu ispunio i određene želje kada su pojačanja u pitanju.

Naime, prije nekoliko dana je u klubu predstavljen Luis Suarez, a osim Urugvajca Inter je u svoje redove doveo još dva bivša saigrača Lea Messija iz Barcelone. Radi se o Jordiju Albi i Sergiju Busquetsu.

Kako prenosi argentinski TyC Sports, Lionel Messi imaju je još jednu veliku želju. Radilo se o saigraču iz reprezentacije Argentine, Marcosu Roju, ali je on rekao "ne".

Messi i Rojo zajedno su igrali 45 puta (sve u reprezentaciji Argentine). Jedan su drugom asistirali za po jedan gol. 

Ovaj 33-godišnji bek nije impresioniran ponudom Inter Miamija. Umjesto toga želi da do kraja odradi ugovor s Bocom Juniors. On traje do juna 2024. godine, nakon čega je sve moguće.

Oglasi

Klub s Floride sada će se morati okrenuti drugim rješenjima kako bi pojačao defanzivni dio tima. Priča oko Marcosa Roja nije završena, ali sada je skoro pa sigurno da on neće doći prije ljeta.

Neki izvori tvrde da ga Leo Messi zapravo nije želio

Dok su argentinski mediji prenijeli kako je Rojo Messijeva želja, u nekim smo kuloarima čitali i drugačije. Neki mediji pisali su kako je Messi bio protiv njegova dolaska.

Rojo je, prema njima, bio želja Beckhama kako bi se pojačao defanzivni dio tima. Međutim, Messi je bio protiv njegovog dolaska iz razloga što je Rojo često vezan za skandale.

Ostaje da sačekamo ljeto i vidimo šta će biti. Nema sumnje da se Lionel Messi mnogo pita i da će mu David Beckham nastojati ispuniti svaku želju dok je u Miamiju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi