Otkrivena tajna tetovaža na srednjem prstu Davida Beckhama, zna se šta piše i kome je posvećena

Nedavno bio u tattoo salonu

Otkrivena tajna tetovaža na srednjem prstu Davida Beckhama, zna se šta piše i kome je posvećena

Endin Čaušević

David Beckham poznat je kao veliki zaljubljenik u tetovaže, a na njegovom tijelu skoro da više ne postoji mjesto koje nije istetovirano. Iako ima već 48 godina ta strast ne prestaje, a prije nekoliko dana ponovo je bio u tattoo salonu gdje je uradio tajnu tetovažu, te je potom otkrio javno o čemu se radi.

Beckham na tijelu ima preko 60 tetovaža, a poručio je da svaka od njih ima svoju priču i da je usko povezana s njegovom porodicom.

Ljubav prema tetovažama prenio je i na svoje sinove, a prije nekoliko dana zajedno sa 18-godišnjim Cruzom posjetio je tattoo salon gdje su obojica uradili po tetovažu.

David je objavio nekoliko fotografija na Instagramu i pokazao je da je ponovo posjetio tattoo majstora i da njegova ljubav prema tetovažama nije prestala iako će uskoro ući u šestu deceniju života.

Beckham nije htio odmah otkriti na kakvu tetovažu se odlučio i poručio je da je to tajna kako bi ne pokvario iznenađenje koje je spremio.

Oglasi

Ipak, nekoliko dana kasnije otkrio je da je novu tetovažu posvetio svojoj supruzi Victoriji Beckham. Naime, on je istetovirao srednji prst na lijevoj ruci, a na istom sada piše "Posh" što je nadimak njegove supruge.

Beckham je tetovažu uradio u tattoo salonu Shamrock Social Club koji se inače nalazi u zapadnom dijelu Hollywooda gdje je i ranije bio gost i očito da je zadovoljan radom tih tattoo majstora.

Iako će uskoro ući u šestu deceniju života Beckham je poručio da neće prestati da se tetovira iako na njegovom tijelu skoro da nije ostalo praznog mjesta.

I njegovi sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz imaju istu ljubav, a mnogi su ranije kritikovali Becksa što im je dopuštao da se tetoviraju i prije nego što su bili punoljetni. No, on nije htio da im bude prepreka u tome i čak su zajedno išli u tattoo salone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi