Zbog Antonelinog poteza rukom Victoriji pao mrak na oči, Beckham ponovo nije mogao da odoli

U centru pažnje

Zbog Antonelinog poteza rukom Victoriji pao mrak na oči, Beckham ponovo nije mogao da odoli

Endin Čaušević

Lionel Messi imao je start iz snova u dresu Intera iz Miamija, no svu pažnju na kraju je pokupila njegova supruga Antonela koju su kamere ponovo "uhvatile" u zanimljivoj situaciji sa Davidom Beckhamom.

Messi je u dresu Intera debitovao prije nekoliko dana na meču protiv Cruz Azula i u 91. minuti zabio je spektakularan pogodak iz slobodnjaka za pobjedu njegove ekipe rezultatom 2:1.

I sinoć je najbolji fudbaler svih vremena oduševio američku javnost jer je u ubjedljivoj pobjedi Intera protiv Atlante (4:0) uspio da postigne dva gola i doda jednu asistenciju, te pokaže kakvo pojačanje je dobio klub iz Miamija.

Međutim, pored svih tih čarolija na terenu u centru pažnje ponovo se nalazi Messijeva supruga Antonela čiji svaki korak prate američki mediji.

Ovaj put u centru pažnje je video koji je nastao nakon debija Messija u dresu Intera kada je zabio gol za pobjedu, a kamera na tribini koja je bila iza Antonelinih leđa snimala je upravo njenu reakciju i reakcije njihove djece.

Oglasi

No, u centru pažnje bio je detalj nakon meča kada je David Beckham došao da pozdravi Messijevu porodicu, no nije se završilo na tome.

Antonela je jednim potezom ruke "začarala" Beckhama koji joj je nakon toga prišao i zagrlio ju, dok njegovoj ženi Victoriji sudeći po izrazu lica nije bilo baš drago ono što je vidjela.

I Victoria je na kraju zagrlila Messijevu ženu, ali nije bila ni blizu oduševljena zbog toga kao njen suprug David.

Međutim, sinoć je David još jednom pokazao da je samo ljubazan prema Messijevoj porodici i tako odgojen. Naime, sinoć je srdačno dočekao i pozdravio Messijevu majku što je oduševilo javnost.

Dolazak Messija pokazao se kao pun pogodak jer će Beckham itekako da profitira što se tiče popularnosti njegovo kluba na globalnom nivou.

Top Komentari

HamzaVojvoda
Caus mora da je malo dzeja sluso. Mrak mrak pao mi na oci pa onda i viktoriji loma pao mrak sve radi causa
1 0
Lakaka9
Opet Čauš priča laži da je Messi najbolji svih vremena.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi