Modrić i Del Piero skupa zapjevali poznatu pjesmu

Na večeri

Modrić i Del Piero skupa zapjevali poznatu pjesmu

S. Grebović

Fudbaleri provode prosljednje dane odmora pred početak priprema za novu sezonu koja ih očekuje.

Nakon nastupa sa Hrvatskom na EURU, Luka Modrić je odabrao domovinu kao idealno mjesto za godišnji odmor uoči nove, jubilarne desete sezone u Real Madridu.

Ovih dana se nalazi u rodnom Zadru u kojem uživa uz jednog legendarnog Talijana.

Riječ je o velikom Alessandru Del Pieru, koji je u ovaj grad došao sa "Italia Soccer Campom", a koji se održava u Zadru.

Legendarni igrač Juventusa se pohvalio na svom Facebooku videom na kojem skupa sa Lukom Modrićem pjevuši pjemu "Zemlja dide mog" od Mari Cetinić.

"Upravo sam otkrio novog talenta", napisao je Del Piero u opisu videa vesele atmosfere u Zadru.

Poslušajte kako je to zvučalo.

Just Discovered New Talent! 🎤🤪 . . . #adp10 #champion #croatia

Posted by Alessandro Del Piero on Thursday, July 22, 2021

Top Komentari

Malmi_Suomi
@JuventinoBK preskočio si terapiju beže i ti jbt.
Hajde umjesto što psuješ i što si kakio po Pjaniću budi bar jedan dan normalan i znam da mijenjaš nick-ove ko ja čarape ali to je BUDALO samo nick a u stvari si ti što jesi.
Ograničen ko balkon i fakat si psihijatrijski slučaj.
Nije sramota pući i potražiti pomoć IDIOTE BEZOBRAZNI i to što psuješ je odraz ko si i sta si a ti si jedan obični ŠLJAM uz Bosanske Krupe. Lijepo mjesto u BiH ali imati KRETENA poput tebe je sramota " TALIJAN " hahahahaha. I to što mi kćerku psuješ, evo ona ti kaže da joj pojedeš za doručak ova govvna što se pokakila hahahahaha.
BUDALO
2 1
Zgembic
Ovaj Modric pravo pozitivan lik.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi