Ramos se zarovio u arhivu i pronašao čudnu fotografiju da čestita rođendan Modriću

Skupio preko miliona lajkova

Ramos se zarovio u arhivu i pronašao čudnu fotografiju da čestita rođendan Modriću

A. Čaušević

Luka Modrić i Sergio Ramos su saigrači u Real Madridu od 2012. godine i u međuvremenu su očigledno postali veliki prijatelji.

Modrić je jučer proslavio 35. rođendan, a Ramos je odlučio da mu uputi prigonu rođendansku čestitku neobičnom fotografijom.

Iskusni španac se zarovio u arhivu i pronašo zajedničku fotografiju sa Modrićem nakon jedne od utakmcia i to iz sobe za masaže.

"Hrvatski djed nastavlja da puni godine. Nadam se da ćemo podijeliti još mnogo radosti, asistencija, titula i lijepih trenutaka. Sretan rođendan, brate", poručio je Ramos.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CE6mVzvhIYt/[/instagram]

Ova fotogafija je imala veliki odjek kod Ramosovih pratitelja pošto je za nešto više od 24 sata uspio skupiti preko 1.2 miliona lajkova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Penderinos
Modrić pokrio sise ko da je treba koji kralj
2 1
Realist
Luka legendo
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi