Razotkrile ih fotografije: Zvijezda Premiershipa ljubi lijepu Guardiolinu kći

Dele Alli u vezi s Marijom

Razotkrile ih fotografije: Zvijezda Premiershipa ljubi lijepu Guardiolinu kći

Edmir Škorić

Engleski veznjak Dele Alli očigledno je ponovo u vezi, pošto su ga paparazzi ulovili u društvu kćerke Pepa Guaridole, Marije.

Nogometaš Tottenhama je u martu raskinuo vezu sa manekenkom Ruby Mae. Mediji su objavili da je razlog prekida bio taj što je njoj zasmetalo njegovo ponašanje i neprestano igranje video igrica. Naravno, teško je povjerovati u to, očigledno imaju i ozbiljniji razlozi zbog prekida njihove veze.

“Njihova je veza bila burna, ali sada izgleda kao da je kraj. Ruby je tužna, ali sada pazi na sebe", svojevremeno je Sunu otkrila prijateljica Allijeve bivše djevojke Ruby Mae.

Prošlo je nekoliko mjeseci i čini se da je Dele krenuo dalje, pošto su ga uočili u zagrljaju Pepove kćerke Marije.

[twitter]https://twitter.com/abhispurs/status/1393476510950952963[/twitter]

Ova 20-godišnja djevojka upoznala je zvijezdu Spursa prošlog mjeseca, a uočena je s njim na krovu jednog londonskog bara. Iako su bili s mnogim ljudima oko sebe, nisu se sakrivali, očigledno svjesni da će prije ili kasnije sve da izađe u javnost.

Oglasi

25-godišnji Dele je imao lošu sezonu s Tottenhamom i mnogi smatraju da će "proraditi" sada kada je opet zaljubljen. Ako poljubci sa Pepovom kćerkom nisu plod nečega drugog...

Maria je studentica koja živi u Londonu i najstarije je Pepovo dijete sa Cristinom Serrom. Njen brat Marius ima 18, a sestra Valentina 13 godina. Maria je inače viđena ranije često na terenu uz oca na proslavi raznih titula.

S obzirom da je otac osvojio novu titulu, pošto je Manchester City bio daleko najbolji u Premiershipu, možemo Mariju ubrzo očekivati na terenu Etihada s peharom u rukama. Pep je inače osvojio devet naslova u 12 sezona u klubovima koje je trenirao (Barcelona, Bayern i City).

Top Komentari

forza_juve
Sve je jasno ko dan konkoga ljubi haaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi