Snimak iz 1998. godine: Na Pepov ludi ples padaju i žene bivših saigrača

Guardiola u zanosu

Snimak iz 1998. godine: Na Pepov ludi ples padaju i žene bivših saigrača

E. Škorić

Pep Guardiola je oduvijek bio karizmatična osoba, a to dokazuje i video snimak koji se pojavio na internetu.

Menadžer Manchester Cityja očigledno je znao kako se ponašati u društvu žena, a nije mu bio problem ni zanosno zaplesati pokraj supruge tadašnjeg saigrača Josea Marija Bakera.

Guardiola je očarao damu plesom, trljao nos uz njeno lice i pojedinim pokretima je ostavljao bez teksta. Neki su bili oduševljeni načinom na koji je Pep plesao, dok je bilo onih koji su rekli da "možda ne zna da pleše na podijumu, ali zna kako da igrače natjera da plešu po terenu".

Na snimku iz 1998. godine vidi se i detalj kada Bakero govori Pepu da sjedne, a ovaj ga u šali pomiluje po kosi i nastavi da pleše.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi