"Desetogodišnji izazov":  Nama je Vieri apsolutni pobjednik!
Vieri je igrao za najveće italijanske klubove Inter, Milan i Juventus

Kakva fotografija

"Desetogodišnji izazov": Nama je Vieri apsolutni pobjednik!

E. Škorić

"Desetogodišnji izazov" je natjerao mnoge korisnike društvenih mreža da zakopaju duboko u arhivu i pronađu fotografije iz 2009. godine.

10yearschallenge je izazov kojeg su mnogi prihvatili i nije baš jednostavno kada vidite sebe od prije 10 godina, a zbog nečijih objava smo se doslovno valjali od smijeha.

Gareth Bale je imao poprilično urnebesnu sliku iz 2009. godine, ali legendarni napadač Christian Vieri je po mnogima pobjednik izazova.

On je svoju sliku iz 2008. godine s velikim stomakom ukombionovao uz sliku trudne supruge iz prošle godine.

Vieri je ostavio dubok trag igrajući za mnoge klubove, a između ostalih nastuppao je za Juventus, Atletico Madrid, Inter, Milan, dok je za reprezentaciju Italije odigrao 49 mečeva i postigao 23 gola.

Njegova supruga Costy Caracciolo je model i glumica, a Vieriju je u novembru 2018. rodila kćerku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi