Oduševio sve: Deschamps ima 52 godine i izgleda kao pravi Terminator

U odličnoj fizičkoj formi

Oduševio sve: Deschamps ima 52 godine i izgleda kao pravi Terminator

Endin Čaušević

Didier Deschamps nije na Evropskom prvenstvu ostvario s Francuskom rezultat koji se očekivao, ali svejedno je zaslužio da napuni baterije za nove izazove.

Trikolori su na Evropskom prvenstvu bili prvi favoriti za osvajanje zlatne medalje, ali su takmičenje završili već u osmini finala kada su doživjeli šokantan poraz od selekcije Švicarske.

Tada je bilo špekulacija da bi Deschamps mogao dobiti otkaz na klupi prvaka svijeta, ali je jasno da se to još uvijek neće desiti.

Francuski savez dao je punu podršku svom selektoru i jasno je da će Deschamps voditi Trikolore naredne godine na Svjetskom prvenstu u Kataru.

Nakon završetka Evropskog prvenstva i iskusni francuski stručnjak dobio je zasluženi odmor koji je odlučio provesti na južnoj obali Francuske.

Deschamps se našao u centru pažnje nakon što se pojavila fotografija na društvenim mrežama, te su mnogi bili iznenađeni kada su vidjeli kako iskusni trener izgleda.

Selektor Francuske ima 52 godine, ali izgleda zaista fantastično i pokazao je da još uvijek itekako drži do svog izgleda.

Opis nije dostupan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi