Kratak, ali sočan! Apsolutni užitak Didiera Drogbe, objavio snimak od pet sekundi: "Nakon zabave..."

Čuveni napadač

Kratak, ali sočan! Apsolutni užitak Didiera Drogbe, objavio snimak od pet sekundi: "Nakon zabave..."

Admin Čaušević

Jedan od najboljih napadača 21. stoljeća Didiera Drogba počastio je svoje fanove kratkim, ali sočnim video snimkom na društvenoj mreži Instagram. 

Drogba je već dugi niz godina u penziji, a prošle godine je javnosti predstavio svoju djevojku Gabrielle Lemaire. Uradio je to na ceremoniji dodjele Zlatne lopte.

Ova 33-godišnjakinja je inače pjevačica i glumica te se definitivno da zaključiti da uživa u ljubavi sa legendarnim napadačem Chelseaja.

Drogba je u četvrtak na društvenim mrežama objavio kratki snimak kako je u zagrljaju svoje djevojke. Po izrazu lica može se vidjeti da 45-godišnjak apsolutno uživa.

Bivši kapiten Obale Slonovače je na snimku koji traje oko pet sekundi stavio i zanimljiv opis: "Nakon zabave - zabava".

Oglasi

Inače, Drogba i Gabrille su postali roditelji dječaka u martu ove godine i to baš na dan kada je nekadašnji golgeter proslavio svoj 45. rođendan.

Ubitačni strijelac je ranije punu deceniju bio u braku sa Lallom s kojom se upoznao kasnih 90-ih godina, a sve su krunisali vjenčanjem 2011.

Drogba iz braka sa Lallom ima troje djece, u pitanju su sinaov Issac (21) i Kieran (12) te kćerku Iman.

Od fudbala se nekada sjajni fudbaler oprostio prije pet godina, u međuvremenu je bio angažovan na raznim fudbalskim ceremonijama, dok ima i svoj tim u Formuli E.

Dok je igrao krasila ga je nevjerovatna snaga i bio je sposoban zabiti gol iz nemogućih situacija. Afirmaciju je doživio u Marseilleu, a svjetsku slavu u Cheleseaju. Od poznatijih klubova još je igrao za Galatasaray. 

Vrhunac karijere je svakako doživio 2012. godine kada je sa londonskim Plavcima osvojio Ligu prvaka. Na reprezentativnoj sceni se i nije toliko proslavio. Još se pamti njegov promašeni penal u finalu Afričkog Kupa nacija protiv Zambije zbog kojeg su popularni Slonovi ostali bez titule.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti