Imala je 16 godina i prošla je pakao sa Maradonom: "Osjećam se poniženo, ali nisam mogla reći ne"
Foto - Screenshot

Mavys Alvarez o životu sa legendarnim fudbalerom

Imala je 16 godina i prošla je pakao sa Maradonom: "Osjećam se poniženo, ali nisam mogla reći ne"

M. Šljivak

Legendarni Diego Maradona preminuo je 25. novembra prošle godine u 60. godini.

Život čuvenog fudbalera bio je pun kontroverzi, a sada se javila i Kubana Mavys Alvarez koja tvrdi da ju je sa 16 godina Diego snimao u krevetu, a optužila ga je i za mnoge druge stvari.

Mavys je otkrila kako je upoznala Maradonu 2000. godine kada je imala samo 16 godina, a zatim je uslijedio pakao sa njim.

Tokom tog perioda Maradona se na Kubi liječio od zavisnosti, a prijatelj ju je upoznao sa Diegom.

On ju je navodno držao zatočenu u hotelskoj sobi, drogirao ju je i upoznavanje Diega smatra za najveću grešku života.

"To mi je bila najveća greška u životu. Bila sam nevina djevojčica, a on je bio bogati stranac kojem sam se dopala. Nisam mogla reći ne", govori Alvarez za America TeVe.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/chapoisat/status/1443326558626791425[/twitter]

Nakon Kube Diego ju je odveo u Argentinu. Tamo je bila pod ključem u hotelu i to gotovo tri mjeseca. Tvrdi da ju je natjerao i da poveća grudi.

"Nije mi bilo dozvoljeno da izlazim sama. Uvijek me je neko čuvao. Tokom kompletnog boravka u Argentini neko je uvijek bio zadužen da me čuva. Dozvoljeno mi je samo da idem u šoping i zoološki vrt, ali uvijek sa pratnjom".

Sudija Julian Ercolini odlučio je zbog ovih navoda pokrenuti istragu o Diegovom učešću u eventualnoj trgovini ljudima.

Mavys je sa Diegom provela tri godine, a istakla je i da je ulogu u njenom prebacivanju u Argentinu imao nekadašnji kubanski lider Fidel Castro.

"Diego me predstavio Castru. On je stavio ruke oko moga struka i pitao je Diega gdje je upoznao tako lijepu djevojku. Izdao mi je posebnu dozvolu za izlazak iz zemlje, iako je Kubancima tad bilo zabranjeno da putuju".

"Nakon svih ovih godina osjećam se poniženo. Imala sam samo 16 godina i bila sam dio svega toga. Ipak, nekad u životu ne možeš birati šta će ti se desiti", istakla je Mavys Alvarez.

Video koji se pojavio možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

edin_93
Žene inače vole ovakve tipove, bogate narkomane koji kupuju igračkice, plaćaju skupe provode i destinacije, ali kad narkomančinu uhvate prijelazi onda bi one malo da budu žrtve, a svjesno idu u to i žele to, e pa ne ne može, ako si rosipija budi ruspija, ne kukaj.
6 0
denimen9
A jest ova riba naporna, pa svake sedmice memoare neke izbaciva. Ok znamo bilo joj je super s Maradonom, sada trazi paznju a nebitna skroz
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi