Dva misteriozna sefa Diega Maradone stigla u Argentinu
Foto - EPA

Dva misteriozna sefa Diega Maradone stigla u Argentinu

M. Šljivak

Diego Armando Maradona preminuo je krajem prošle godine u 60. godini života.

Velikan svjetskog fudbala preminuo je nakon komplikacija sa srcem, a iza njega su ostale brojne tajne i porodica koja se bori za nasljedstvo.

Mnogo je informacija o onom što posjeduje Maradona. Navodno je ostalo dosta dugova, ali sa druge strane pojedini mediji tvrde da je Diego imao itekako vrijedne nekretnike.

Maradona je jedno vrijeme živio u Dubaiju. Tamo je imao poprilično bogatstvo, a u njegovoj kući, kako tvrdi AS, pronađen je veliki broj luksuznih predmeta.

Također, tu su i dva misteriozna sefa koja su ostala netaknuta i koja su sa ostalim stvarima prebačena u Buenos Aires.

"Niko ne zna šta je zapravo u njima", tvrdi AS, koji je došao do izvora bliskog fudbaleru kako bi otkrio pojedinosti.

"To su stvari koje je Diego čuvao i samo on zna šta je u pitanju. Moguće da je nakit, satovi, dolari ili ništa. Ostavio je tamo sefove i nije ih otvorio dvije godine".

Diego je iza sebe ostavio brojne nasljednike. Svi se bore za komadić bogatstva koje je posjedovao i zbog toga

Top Komentari

forza_juve
Unutra qrac od ovce za sve interescije koji jedva čekaju da se ogrebu heheh
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi