Diletta Leotta u svom najboljem izdanju ikada

Dok slavi Božić

Diletta Leotta u svom najboljem izdanju ikada

E. Škorić

Zgodna italijanska sportska novinarka Diletta Leotta oduševila je haljinom koju je nosila na sebi dok se spremala za božićno slavlje.

Leotta uživa u prazniku, a mnogi su očarani njenim izgledom. Osam miliona pratitelja na Instagramu bilo je oduševljeno kada je objavila fotografiju u svečanoj haljini neposredno prije Božića.

Obukla je raskošnu bež haljinu i sve ostavila bez teksta. Slika je upotpunjena dok nasmijana Diletta pozira ispred okićenog drvceta.

Italijanka izgleda blistavo na fotogafiji koja je skupila preko 650.000 lajkova i nekoliko pohvalnih poruka.

Sliku je naslovilar riječima "Božićni praznici".

Ona u 2023. godinu ulazi zaljubljena jer je trenutno u vezi sa njemačkim golmanom Lorisom Kariusom, Liverpoolovim tragičarom iz finala Lige prvaka 2018. godine protiv Reala Marida.

Oglasi

Poput njega, Diletta također radi u sportskoj industriji te je uspješna nogometna voditeljica i stoga sigurno da imaju dosta zajedničkih tema, a nedavno je par uočen na odmoru u Miamiju, dok su u međuvremenu posjetili još neke destinacije za vrijeme zimskog odmora.

Diletta je trenutno angažovana na DAZN televiziji za koju izvještava sa stadiona prateći utakmice Serije A, a imala je već priliku da pravi intervjue sa velikim igračima poput Cristiana Ronalda.

Također ima nevjerojatnih 8,6 miliona pratitelja na Instagramu, skoro sedam miliona više od Kariusa, koji još čeka na debi u Newcastleu za koji je potpisao u septembru.

On je doveden nakon što je Martin Dubravka otišao na posudbu u Manchester United. Prethodno mu je istekao ugovor sa Liverpoolom u kojem je znao pružati dobre partije, ali je ipak sve uprskao očajnim nastupom u spomenutom finalu u Kijevu prije četiri godine.

Leotta ljepša nego ikada

Promo

Oglasi