Na Meazzi nastao muk kad je novinarka ušla na teren, cijela Italija priča o Dilettinom dekolteu

Ponovo u centru pažnje

Na Meazzi nastao muk kad je novinarka ušla na teren, cijela Italija priča o Dilettinom dekolteu

E. Čaušević

Popularna italijanske novinarka Diletta Leotta našla se u centru pažnje italijanske javnosti nakon sinoćnjeg velikog derbija na stadionu Giuseppe Meazza u kojem su snage odmjerili Inter i Juventus.

Meazza je sinoć bila ispunjena do posljednjeg mjesta jer se s nestrpljenjem očekivao okršaj Intera i Juventusa koji su ove sezone glavni kandidati za osvajanje titule prvaka Italije.

U derbiju 23. kola italijanske Serije A slavio je na kraju Inter s minimalnih 1:0, a odlučujući trenutak utakmice desio se u 37. minuti kada je Federico Gatti zabio autogol.

Međutim, pored okršaja ljutih rivala u centru pažnje na Meazzi našla se i popularna italijanska novinarka Diletta Leotta koja je radila sinoćnju utakmicu.

Diletta je već godinama poznato lice DAZN televizije iz kola u kolo viđamo je po stadionima širom Apenina.

Oglasi

Ova 32-godišnja novinarka postala je jedna od najpopularnijih u svojoj branši zahvaljujući Seriji A. Izgledom prelijepe novinarke mnogi su oduševljeni, a ona je zablistala i sinoć na Giuseppe Meazzi.

   Diletta Leotta zablistala sinoć ja Giuseppe Meazzi

Naime, Diletta se našla u centru pažnje tokom sinoćnjeg meča jer su svi vidjeli njen stajling, a prije svega i dekolte koji je muškarce na tribinama bacio u trans.

Ona je objavila i nekoliko fotografija sa sinoćnje utakmice, a jasno je šta su mnogi prvo prokomentarisali.

Inače, Diletta je prije nekoliko dana objavila da su ona i Loris Karius zaručeni i da je nekadašnjem golmanu Liverpoola rekla "da" kada ju je zaprosio.

Diletta i Loris su prije nekoliko mjeseci dobili kćerkicu, a očekuje se da se vjenčaju ovog ljeta.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi