Mjesecima strogo čuvali tajnu, ali Diletta više ne može da šuti i sve je javno priznala

Oglasila se na Instagramu

Mjesecima strogo čuvali tajnu, ali Diletta više ne može da šuti i sve je javno priznala

Endin Čaušević

Poznata italijanska novinarka Diletta Leotta oglasila se danas na Instagramu kako bi otkrila javno kakvu tajnu su ona i Loris Karius čuvali skoro godinu dana, ali je došlo vrijeme da svijet sazna za to.

Diletta i Karius su iznenadili sve prije skoro dvije godine kada su objavili da su u ljubavnoj vezi, ali mnogi su vjerovali da njihova ljubav neće dugo trajati.

Međutim, italijanska novinarka je prošle godine potvrdila da je trudna, a oni su ljetos po prvi put postali roditelji kada je Diletta na svijet donijela djevojčicu Ariu.

Oni se nakon toga nisu previše nalazili u centru pažnje javnosti i posvetili su se svom privatnom životu, a koliko su uspjeli sačuvati sve od očiju javnosti pokazala je najbolje Dilettina današnja objava na Instagramu.

Naime, Diletta je objavila nekoliko fotografija s Kariusom, a zatim sve šokirala informacijom da su oni zaručeni i to već mjesecima.

Oglasi

Nekadašnji golman Liverpoola je još prošlog ljeta zaručio prelijepu italijansku novinarku i ona je pristala da se uda za njega, ali to nikome nisu rekli.

Sačekali su da se Diletta porodi i da se sve završi kako treba, a ona je jutros javno priznala da su zaručeni već mjesecima i da će se uskoro vjenčati.

"Rekla sam da! Čekala sam nekoliko mjeseci da vam to kažem jer smo Loris i ja željeli maksimalno da se posvetimo rođenju Arije, ali sada smo spremni da napravimo novi iskorak kao porodica", napisala je Diletta i dodala.

"Fotografije koje vidite pokazuju vam najsretniju ženu na svijetu što s Lorisom i Arijom zaista i jesam".

Italijanski mediji već pišu da Loris i Diletta spremaju veliko vjenčanje već za ljeto, ali da lokacija istog još uvijek nije poznata.

Top Komentari

DDG
Sjajna vijest. Mnogo sam o ovome razmišljao, čak sam se bio malo i zabrinuo. Hvala portalu na izvještavanju i molim vas da nastavite širiti bitne novosti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi