Diletta Leotta otkrila tajnu uspješne karijere

U intervju za italijanske medije

Diletta Leotta otkrila tajnu uspješne karijere

H. Zilić

Italijanska novinarka Diletta Leotta je među najpopularnijim sportskim novinarkama današnjice. Pored svog fizičkog izgleda, Diletta je postala i popualrna zbog svog profesionalnog pristupa u poslu.

U intervju za italijanske medije otkrila je tajnu svog uspjeha.

"Sport, samo sport. Treniram svaki dan minimalno sat vremena", rekla je italijanska novinarka i dodala.

"Puno putujem, radim dosta reportaža. Novinari na terenu moraju biti u formi. Sport i treninzi oslobađaju stresa, pritiska, jednostavno u treninzima je tajna."

"Nezgodno je kada puno sjedite, a ima i tih momenata na poslu, tako da i taj problem možete ispraviti treninzima."

Oglasi

Teretana nije jedini izvor treninga, ističe Diletta.

"U teretanu odem kada stignem od obaveza, ali većinom radim kućne vježbe, nekada odradim i jogu koja puno pomaže, pogotovo za stres."

Inače, Diletta Leotta je već duži period u vezi sa njemačkim golnaom Lorrisom Kariusom.

Njihova veza je monoge iznenadila, a često se i u javnosti pojavljuju zajedno.

Diletta je trenutno angažovana na DAZN televiziji za koju izvještava sa stadiona prateći utakmice Serije A, a imala je već priliku da pravi intervjue sa velikim igračima poput Cristiana Ronalda.

Veliki je zaljubljenik u fudbal, a već je imala ponude da radi i velika takmičenja kao što su Evropska i Svjetska prvenstva.

Top Komentari

Nixon
Sise
3 0
Dtox
Jednostavno, tajna je izgled
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi