Ima 29 godina, posla ni na vidiku, ali tugu 'ubija' uz onu koja je mnogima san
Njemački golman nekada je imao karijeru za poželjeti, branio je za Liverpool, ali nakon 2018. godine sve mu je krenulo nizbrdo (Foto: Screenshot)

Život je čudo

Ima 29 godina, posla ni na vidiku, ali tugu 'ubija' uz onu koja je mnogima san

M. Šljivak

Karijera njemačkog golmana Lorisa Kariusa (29) u velikom je padu od 2018. godine i finala Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida te nesretni Nijemac jednostavno ne može da se opusti u klubovima u kojima nastupa.

Loris Karius je s dvije katastrofalne greške poklonio Real Madridu trofej Lige prvaka 2018. godine. Nakon toga je ekspresno skinut s gola Redsa, te su za njega krenuli teški dan.

Išao je Karius na posudbe u Bešiktaš i Union Berlin. Klubovi nisu bili previše zadovoljni učinkom i niko nije ponudio otkup ugovora za ovog čuvara mreže.

S Liverpoolom je njemački golman ugovor završio prošlog ljeta. Od tada je bez kluba i samo kratko vrijeme je bio pod ugovorom s Newcastleom i ubrzo je ponovo postao slobodan igrač.

Karius s 29 godina nema kluba. Ipak, ono čime se može pohvaliti je to da umjesto lopte u rukama ima atraktivnu italijansku voditeljicu Dilettu Leottu.

Jedna od najljepših novinarki svijeta nedavno je potvrdila vezu s njemačkim fudbalerom. Očigledno uživaju zajedno i iako nema posla ni na vidiku, Karius tugu 'ubija' uz onu koja je mnogima san.

Oglasi

Par iz dana u dan uživa u provodu. Karius se malo i opustio jer se vidi mali višak kilograma na njemu, dok je Diletta kao i uvijek isklesana do savršenstva.

Italijanskoj voditeljici veze nisu dugo trajale. Prethodno je bila u vezi s glumcem Canom Yamanom, te poznatim bokserom Danieleom Scardinom.

Žestoki momak je taj koji je najviše patio zbog nje. Javno je tražio da mu se vrati, ali za nju je jednogodišnja veza bila završena priča.

Pitanje je samo koliko će joj Loris trajati. Sada sve djeluje perfektno, no ipak se radi o poznatim osobama čije veze traju veoma kratko.

Loris Karius je zbog nje karijeru stavio u drugi plan. Hoće li mu se to isplatiti, ostaje nam da vidimo.

Oglasi