Diletta šokirala fotografijom dvije sedmice nakon poroda, komentari su bili užasni za čitati

Objavila story na Instagramu

Diletta šokirala fotografijom dvije sedmice nakon poroda, komentari su bili užasni za čitati

Endin Čaušević

Popularna italijanska novinarka Diletta Leotta i njemački golman Loris Karius postali su roditelji prošlog mjeseca, a iako se porodila prije tek dvije sedmice danas je Diletta ostavila bez teksta svoje fanove objavljenom fotografijom na Instagramu.

Diletta i Karius su potvrdili krajem prošle godine da su u ljubavnoj vezi, a samo nekoliko mjeseci kasnije italijanska novinarka je objavila da je u drugom stanju.

Ona se porodila prije dvije sedmice i to na dan svog 32. rođendana, a na svijet je donijela kćerku kojoj su dali ime Aria.

Međutim, italijanska novinarka iznenadila je sve svojim objavama na Instagramu i pokazala je da je samo dvije sedmice od poroda ona u punom pogonu.

Ono što je najveće iznenađenje jeste da se Diletta već vratila na posao zbog čega su je mnogi kritikovali.

Oglasi

Objavila je fotografiju s posla na kojoj izgleda zaista nevjerovatno samo dvije sedmice nakon poroda. No, ni slutila nije kakve kritike će dobiti zbog toga što je objavila fotografiju na Instagram storyju.

Opis nije dostupan.

Mnogi su je kritikovali što se tako brzo vratila na posao i što nije uz svoju bebu. Trudničko za Dilettu očito ne postoji, a ona i Karius su se ekspresno vratili svakodnevnim obavezama.

Nakon toga Diletta je izbrisala fotografiju koju je objavila, ali je već bilo prekasno jer je postala jedna od glavnih tema na društvenim mrežama, te su mnogi sebi dali za pravo da komentarišu njen privatan život.

Diletta nije željela da se osvrće na loše komentare koje je dobila, a zahvalila se samo onim fanovima koji su pohvalili njen nevjerovatan izgled prema kojem niko ne bi ni pretpostavio da je do prije svega nekoliko sedmica imala "stomak do zuba".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi