Slavila rođendan, a onda je Kariusu rekla da uzme stvari i hitno je odveze u bolnicu

Diletta se porodila

Slavila rođendan, a onda je Kariusu rekla da uzme stvari i hitno je odveze u bolnicu

Endin Čaušević

Popularna italijanska voditeljica Diletta Leotta potvrdila je putem društvenih mreža da se porodila da su ona i golman Loris Karius postali roditelji. Porodila se na svoj 32. rođendan, te su otkrili javnosti koje ime su dali svojoj kćerkici.

Diletta i Karius su prošle godine iznenadili sve kada su potvrdili da su u ljubavnoj vezi koju su nekoliko mjeseci uspjeli da sakriju od očiju javnosti.

Kariusu je Diletta pružila podršku u najtežim momentima karijere kada niko nije htio da mu ponudi ugovor. Iako je vezan ugovorom za Newcastle već mjesecima je u Italiji zbog dobro poznatog razloga.

Naime, Diletta je prije nekoliko mjeseci potvrdila da je trudna i da ona i Karius očekuju dijete. Italijanska novinarka je oduševila sinoć svoje fanove na Instagramu jer je potvrdila da se porodila.

Diletta je na svijet donijela djevojčicu, a otkrila je da su ona i Loris odlučili dati joj ime Aria.

Oglasi

Također, zanimljivo je da se Diletta porodila na svoj 32. rođendan, a slavlje istog će zauvijek da pamti.

Italijanski mediji pišu da je Diletta s porodicom i prijateljima slavila rođendan, a da je onda osjetila trudove i da joj je pukao vodenjak.

Odmah je Kariusu rekla šta se dešava, a on ju je odvezao brže bolje u bolnicu nakon čega se ona uskoro porodila i ono što je najvažnije ona i beba su u odičnom stanju.

U Newcastleu su imali dosta razumijevanja i pustili su Kariusa da bude uz Dilettu prethodnih sedmica iako je propustio veći dio priprema zbog toga.

No, njemački golman je u engleskom klubu tek treća opcija. Prošle sezone upisao je tek jedan jedini nastup nakon što su oba golmana bila povrijeđena.

Mnoge je iznenadilo što mu je Newcastle uopšte produžio ugovor na još godinu dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi