Bivša zvijezda Juventusa priznala veliku tajnu Diletti Leotti: To je sve slušala i njegova supruga

U podcast serijalu

Bivša zvijezda Juventusa priznala veliku tajnu Diletti Leotti: To je sve slušala i njegova supruga

Haris Zilić

U Italiji je počeo novi podcast serijal "Mamma Dilettante" koji vodi i uređuje najpoznatnija novinarka današnjice Diletta Leotta. U emsiji gostuju fudbaleri sa svojim suprugama, a tema je roditeljstvo u današnjem svijetu, posebno kada su roditelji veoma poznate sportske ličnosti.

Diletta se za ovaj korak odlučila dok je i sama u fazi trudnoći, gdje očekuje dijete sa golmanom Lorisom Kariusom.

Potez za podcast dobio je velike pohvale u Italiji, a gosti sa Dilettom pričaju i o temama koje su ranije skrivali od javnosti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CuPDSWYJYon/[/instagram]

Tako je gost bio i bivši fudbaler Juventusa legendarni Claudio Marhcisio (37) koji je gostovao zajedno sa suprugom Robertom Sinopoli s kojom je 15 godina u braku.

Oglasi

Roberta i Claudio imaju dva sina Davida i Leonarda, a čini se da će David koarcima svog oca jer već trenira fudbal i veliki je fan juventusa.

Odrastanje, ali i sam dolazak na svijet dječaka bila je velika borba za pomenuti par, a Claudio je priznao Diletti trenutak koji je mogao život njega i njegove supruge totalno promijeniti.

"Tokom trudnoće sa Davidom imali smo dobar strah. Test je ukazao na rizik da David možda ima Daunov sindrom. Onog dana kada su obavljene sve neophodne kontrole, zaključao sam se u kupatilo i inisam izlazio sat vremena. Tijelo mi je drhtalo, duša je bila u nekom posebnom ritmu", rekao je Marchisio i dodao:

"Pred saigračima nisam htio da pokazujem emocije. Govorio sam sebi da će sve biti ok i da nema potrebe za bilo kakvim strahom. Držao sam u sebi koliko sam mogao, bio je to težak period za nas, ali na kraju je sve ispalo na najbolji mogući način."

Ispovijest Caludija Marchisija je izazvala dosta komentara, a Diletta Leotta je dobila nove pohvale za Podcast koji kupi sve veću popularnost ne samo u Italiji, nego i šire.

Marchisio je skoro cijelu karijeru proveo u Juventusu za čiji je prvim tim igrao od 2005. do 2018. godine, upisao 294 nastupa i postigao 33 gola. Posljednju sezonu u karijeri proveo je u ruskom Zenitu.

Za reprezentaciju Italije odigrao je 55 utakmica i postigao tri gola u periodu od 2009. do 2017. godine, a karijeru je završio 2019. godine pomalo rano u 33. godini života što je mnoge iznenadilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi