Diletta napravila "smrtni grijeh": Zbog njene fotografije ismijavaju joj voljenog Kariusa

Nije pazila

Diletta napravila "smrtni grijeh": Zbog njene fotografije ismijavaju joj voljenog Kariusa

E. Ganibegović

Jedna od najpopularnijih sportskih novinarki, Diletta Leotta, ne krije da je u vezi s golmanom Lorisom Kariusom, no sada je slučajno napravila razlog da ga ismijavaju.

Plavokosa ljepotica oglasila se na društvenim mrežama kako bi objavila fotografiju trofeja Real Madrida u Ligi prvaka nakon što je posjetila Santiago Bernabeu.

Navijači se nisu mogli suzdržati i uputili su joj ironične komentare nakon što je Diletta Leotta napravila "grešku" što se pozicionirala odmah ispred trofeja 2018. godine.

Tako su navijači željeli da istaknu činjenicu da je za taj trofej Lige prvaka zaslužan sam Karius, koji je ušao u historiju zbog nevjerovatnih kikseva u finalu 25. maja 2018. kada je bio član Liverpoola.

"Oni su dobili jedan od tih trofeja zahvaljujući tvom dečku", jedan je od komentara.

"Od svih trofeja Lige prvaka, morala je da izabere da se slika ispred tog", napisao je drugi.

"Osvojili su ga u Kijevu zahvaljujući Kariusu", bio je još jedan komentar.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CqD7o1lgkAA/[/instagram]

Inače, Loris Karius sada je član Newcastle Uniteda, a u međuvremenu je bio i na posudbi u turskom Bešiktašu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CopRJocvaQs/[/instagram]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi