Dilettino savršeno tijelo više nikad neće biti isto

Stigle su i potvrde

Dilettino savršeno tijelo više nikad neće biti isto

A. Čaušević

Diletta Leotta, najpoznatija sportska novinarka, priprema se na novi život. Stigle su potvrde i dojam je da njeno savršeno tijelo više nikad neće biti isto.

Prije samo nekoliko mjeseci Diletta je govorila o svojim poteškoćama u pronalaženju savršenog muškarca za sebe i održavanju svoje veze.

U međuvremenu "vatrena" Siclijanka je, čini se, pronašla muškarca svog života s kojim je već sprema zasnovati porodicu.

Naime, prema nekim glasinama medija sa Apenina sicilijanska voditeljica i njen dečko, golman Loris Karius, čekaju svoje prvo dijete.

@dilettaleotta Last week in #sanremo @patriziapepeofficial ♬ Drop - Connor Price & Zensery

Vijest je počela kružiti nakon što je Diletta na svojoj TikTok stranici objavila video u kojem se pojavljuje sa "sumnjivim" trbuščićem.

Njeni fanovi su odmah počeli da ispituju u komentarima na društvenim mrežama, gdje je voditeljica zasuta porukama lijepih želja.

Oglasi

Trudnoću, međutim, nisu potvrdili niti demantiovali oni koji su izravno uključeni. Ipak, to su uradili neki izvori bliski paru.

Izvori bliski Diletti su potvrdili da je novinarka trudna

Neke nedoumice izazivaju najnovije snimke koje je Leotta objavila na Instagramu, izravno s obale Sanrema, a na kojima se ne vidi ni trunčica trbuščića.

Ali, kao što je poznato, u svijetu društvenih mreža ne može se osloniti samo na fotografije. Dakle, ostaje samo čekati da se sazna hoće li i kada Diletta Leotta i Loris Karius potvrditi trudnoću.

Ljubav između voditeljice i golmana Newcastlea rodila se tek prije nekoliko mjeseci. Njih su se dvoje upoznali sredinom 2022., a stabilan su par od novembr iste godine. Uprskoj kratkoj vezi, čini se da su vrlo bliski i odlučni posvetiti se ozbiljnom vezivanju.

Dovoljno je reći da je Karius božićne praznike proveo na Siciliji, zajedno s porodicom svoje nove partnerice, a Leotta je upoznala i golmanovu rodbinu.

Nakon neuspjeha ranijih veza s Danielom Scardinom i Canom Yamanom, voditeljica je, čini se, napokon pronašla savršenog muškarca za sebe.

"Da biste pronašli pravog muškarca, morate steći iskustvo, čak i griješiti", rekla je ona nedavno u intervju za list Oggi.

Oglasi