Internetom kruži pikantni snimak iz kolibe na kojem su Karius i maksimalno opuštena Diletta

Novinarka i golman su u vezi

Internetom kruži pikantni snimak iz kolibe na kojem su Karius i maksimalno opuštena Diletta

A. Čaušević

Diletta Leotta i Lorius Karisu se više ne kriju. Poznata novinarka i golman su već nekoliko mjeseci u vezi i čini se da su intimu počeli da dijele i sa javnošću.

Leotta dugi niz godina radi kao novinarka, a u posljednje vrijeme je počela izvještavati i iz Engleske, tačnije otkako je ustvari ušla u vezu sa Kariusom.

Italijanka je u subotu stigla u London gdje će danas izvještavati sa utakmice finala Carabao Cupa između Manchester Uniteda i Newcastle Uniteda. Bit će joj sigurno teško.

Razlog zašto izvještavanje neće biti uobičajno je taj što tim njenog dečka igra finale. Da okolnosti budu komplikovanije na golu bi trebao stajati upravo Karius.

Karius nije branio posljednje dvije godine, međutim uslijed suspenzije Popea i zabrane prava nastupa za Dubravku, Nijemac je kako sada stvari stoje prva opcija Eddiea Howea.

Oglasi

Inače, internetom je počeo i kružiti pikantan snimak sa Kariusom i Dilettom kao glavnim protagonistima. Italijanka je bila maksimalno opuštena i može se reći da nikad nije bila sretnija.

Ovaj par se nalazio u kolibi. Kamerama su se snimili kako se grle i ljube, nije teško pogoditi šta je dalje uslijedilo. Kratki snimak pogledajte ovdje.

Italijanski mediji špekulišu već sedmicama i da je Diletta trudna te da čeka svoje prvo dijete, međutim zvanične potvrde od ovog para još uvijek nema.

Iako se ne može pohvaliti svojim bravurama među stativama lista djevojka s kojim je bio Karius izgleda impresivno.

Posebno je atraktivna Janine Wiggert, dok se na listi nalazi i njemačka novinarka Sophia Thamalla koja je sada u vezi sa teniserom Alexanderom Zverevim.

I Diletta je imala niz neuspješnih veza, svakako je najpoznatija bila ona sa turskim glumcem, Canom Yamanom, a izgleda da je svoju sreću i konačni mir pronašla u Kariusu.

Top Komentari

Qwertz1
Moze se naslutiti sta je dalje uslijedilo ? Čovječe jel ovo sportski portal ili sam ja lud ? Ko je ovaj novinar, ko je urednik ? Jel moguce da je ovo objavljeno?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi