Zaručnica Thibauta Courtoisa objavila selfie iz automobila, dubokim dekolteom privukla svu pažnju

Izraelska ljepotica

Zaručnica Thibauta Courtoisa objavila selfie iz automobila, dubokim dekolteom privukla svu pažnju

Edmir Škorić

Zaručnica Thibauta Courtoisa Mishel Gerzig oduševila je fanove svojom posljednjom fotografijom na društvenim mrežama.

Izraelska manekenka je podijelila selfie iz automobila, a mnogi su bili očarani dubokim dekolteom.

"Jednostavno si savršena na neopisiv način", napisao jo je jedan od pratitelja u komentarima. Drugi je dodao da je "nestvarna", dok neki ističu da je Courtois pravi sretnik pored takve djevojke.

Belgijski golman smatra se jednim od najboljih na svijetu, a dokaz tome je i njegov status prvog čuvara mreže slavnog Real Madrida.

Krajem proljeća 2022. stigla je vijest da su se on i Mishel zaručili.

Oglasi

"Da, cijeli život s tobom", napisala je mlada dama na svom Instagram profilu uz fotografiju trenutka kada ju je Courtois pitao da se uda za njega.

Interesantno da je ostalo na tome i da još uvijek nisu vjenčani.

Courtois i Gerzig došli su u kontakt zahvaljujući nekim zajedničkim prijateljima, iako nisu uspostavili direktan razgovor sve dok nogometaš nije, prema njenim riječima, "probio led".

U izdanju izraelskog časopisa Ynet manekenka je detaljno ispričala kako je izgledao početak njene veze s reprezentativcem Belgije.

Oglasi

"Thibaut je vidio moju fotografiju s mojim psom, Milom, i odgovorio mi je 'sladak'. Odmah sam znala ko je, jer volim nogomet. Rekla sam mu hvala i počeli smo se dopisivati", naglasila je Mishel.

U aprilu 2021. godine počeli su hodati, a čini se da je ostalo još samo da sve to krunišu brakom.

Ova 25-godišnja manekenka završila je vojnu obuku u mornarici kao zapovjednik na brodu za spašavanje, a kada je završila, unatoč brojnim dvojbama oko ostanka u vojsci, vratila se modelingu za koji se pripremala od 13 godine.

"Kad sam imala 20 godina, na poslovnom letu doživjela sam snažan napad tjeskobe. Nisam znala što mi se događa. Teško sam disala, cijelo tijelo mi je bilo ukočeno, puls mi je bio ubrzan, a oči su mu bile crne. Mislila sam da ću umrijeti, da imam srčani udar", potvrdila je.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Najnovije vijesti