Diletta objavom zapalila društvene mreže, od Kariusa niko sretniji!

Uskoro postaju roditelji

Diletta objavom zapalila društvene mreže, od Kariusa niko sretniji!

E. Ganibegović

Jedna od najpoznatijih svjetskih sportskih novinarki, Diletta Leotta, u vezi je s golmanom Lorisom Kariusom, te su sada objavili za njih velike vijesti.

Svoju vezu u posljednje vrijeme nisu krili od javnosti, a sada će Diletta Leotta i Loris Karius postati roditelji.

I tu su informaciju objavili na društvenim mrežama i podijelili sa svojim pratiocima, odnosno to je učinila ponosna novinarka.

"Želimo vam nešto reći... ali vi ste već znali, zar ne? Eksplodiramo od radosti! Mi i moj stomak.

Uskoro će nas biti troje!", napisala je Diletta Leotta na Instagramu, u opisu klipa u kojem se pojavljuje sa Lorisom Kariusom.

Oglasi

U roku od samo pola sata objava je prikupila preko 100.000 lajkova, a trenutno je, u trenutku objave ovog članka, blizu brojke od 200.000.

Njih dvoje su po prvi put u javnosti viđeni prošle jeseni, te se čini da im nije dugo trebalo da shvate da je "to to" i odlučili su se na veliki korak u životu.

Ismijavali Kariusa zbog Dilettine fotografije

Plavokosa ljepotica oglasila se na društvenim mrežama kako bi objavila fotografiju trofeja Real Madrida u Ligi prvaka nakon što je posjetila Santiago Bernabeu.

Navijači se nisu mogli suzdržati i uputili su joj ironične komentare nakon što je Diletta Leotta napravila "grešku" što se pozicionirala odmah ispred trofeja 2018. godine.

Tako su navijači željeli da istaknu činjenicu da je za taj trofej Lige prvaka zaslužan sam Karius, koji je ušao u historiju zbog nevjerovatnih kikseva u finalu 25. maja 2018. kada je bio član Liverpoola.

Top Komentari

Adrian
Hvala na bitnoj informaciji.
0 0
user1642515306
Ma bog samo zna ko je tu otac
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti