Mrzi ga pola svijeta, a sada će još više zbog onog što je napravio dresu Arsenala

Kontroverzni borac nema granica

Mrzi ga pola svijeta, a sada će još više zbog onog što je napravio dresu Arsenala

Midhat Šljivak

Londonski Arsenal ima veliku bazu navijača širom svijeta i apsolutno nikom se nije dopalo ono što je uradio poznati borac Dillon Danis. On je izvršio malu nuždu nad dresom samo da bi prozvao YouTubera KSI-ja.

Dillon Danis nije omiljena ličnost mnogima u svijetu borilačkog sporta. Malo je onih koji iskazuju simpatije prema ovom momku, što nije nikakvo čudo zbog njegovog bizarnog ponašanja.

Nakon snimka kojeg je objavio na društvenim mrežama 30-godišnji borac dobio je listu novih 'hejtera'. To su navijači engleskog Arsenala koji su bijesni zbog onog što je Danis napravio.

Kako bi prozvao poznatog YouTubera i boksera u pokušaju KSI-ja, Danis je izvršio malu nuždu na dres Topnika i na taj način je privukao gnjev navijača londonskog kluba.

Držeći dres Arsenala američki borac je poručio bokseru u pokušaju: "KSI, čuo sam da ti je Arsenal omiljeni tim. Evo ti jedan poklon", poručio je Danis i napisao je 'Naprijed Arsenal'.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/dillondanis/status/1711465497735168032[/twitter]

Nakon ove scene dobio je ogroman broj kritika. Nije ni čudo što ga pola svijeta ne voli jer je istinski provokator i poslije ovakvog poteza cifra onih što ga ne mogu vidjeti očima se itekako uvećala.

Danis će se za nekoliko dana boriti u Engleskoj. Zakazao je bokserski meč s Loganom Paulom i sigurno neće biti na lijep način dočekan po dolasku na Ostrvo.

Uspio je žestoko isprovocirati navijače Arsenala, ali i Logana Paula, čiju djevojku Ninu Agdal brutalno proziva već mjesec dana unazad i obećane su mu teške batine.

Dillon Danis je svijetu postao poznat kao sparing partner Conora McGregora koji je provocirao Khabiba Nurmagomedova iz publike nakon čega je uslijedio slavni let dagestanskog borca u publiku.

Iako za sebe tvrdi da je najbolji borac svijeta on je u profesionalnoj MMA karijeri odradio samo dva meča. Protivnici su bili potpuni anonimusi i on ih je lagano pobijedio.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Hahahahahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti