"Djeca nam određuju kada ćemo voditi ljubav, ali ne zamjeram im"

Rio i supruga u 'problemu'

"Djeca nam određuju kada ćemo voditi ljubav, ali ne zamjeram im"

S. Grebović

Nova supruga legende Manchester Uniteda, Ria Ferdinanda, otkrila je britanskim medijima neke sočne zanimljivosti iz njihove spavaće sobe.

Popularni Rio iz braka sa pokojnom suprugom ima troje djece, a u septembru prošle godine opet je stao na ludi kamen, kada je sudbonosno "da" izrekao atraktivnoj glumici i foto-modelu, Kate Wright.

Izolaciju zbog pandemije koronavirusa provodili su u krugu porodice gledajući filmove i serije, a osim toga bračni par se nalazio na "udaru" djece koja su im postavljala neka neugodna pitanja.

"Kako su dani odmicali pitanja i razgovori su postajali sve 'opisniji' i neugodniji. Budući da sam jako nesigurna u toj ulozi maćehe jer silno želim da budu najsretniji i da sve bude savršeno, stvarno mi nije bilo lako", govori Kate i dodaje:

"Stalno su pitali kad ćemo Rio i ja voditi ljubav jer što se njih tiče to se još nije dogodilo. Nakon puno priče odlučili su kako u izolaciji nema seksa".

Djeca su Riu i Kate, prezadovoljna svojim prvim zaključkom i odlukom, napravila i plan vođenja ljubavi kako bi im se nova sestra ili brat kojeg jako žele, rodili onda kada njima najviše odgovara.

" Jednostavno nisam mogla vjerovati o čemu pričam s klincima! Rio i ja želimo bebu, ali nemamo neki plan kada bi se to trebalo dogoditi. Ovu djecu volim više od života i trudim se biti im učiteljica, domaćica, kuharica, Riova supruga... Sve je to, naravno, jako zahtjevno, ali ljubav nas, koliko god nekad gubili živce, vodi u svemu u životu. Ništa im ne zamjeram", izjavila je Kate Ferdinad za britansku štampu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije